Nico Ali Walsh dedesi Muhammed Ali'nin izinde... Rakibini ilk raundda nakavt etti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Nico Ali Walsh dedesi Muhammed Ali'nin izinde... Rakibini ilk raundda nakavt etti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Muhammed Ali'nin ilk kızı olan Rasheda Ali'nin oğlu Nico Ali Walsh, ortasıklet maçında rakibi ilk raundda nakavt ederek yenilmezliğini sürdürdü. 21 yaşındaki boksör bugüne kadar çıktığı 5 maçı da nakavtla kazandı.

Boksun efsanevi ismi Muhammed Ali'nin torunu Nico Ali Walsh, kariyerine dedesi gibi devam ediyor... 21 yaşındaki Amerikalı boksör, profesyonel kariyerinin 5. maçında Amerikalı rakibi Alejandro Ibarra'yı ilk raundda nakavt ederek yenilmezliğini sürdürdü.

Önceki gece Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da ringe çıkan 21 yaşındaki Nico Ali Walsh, Muhammed Ali'nin 9 çocuğunun en büyüğü olan Rasheda Ali'nin oğlu. Dedesi gibi sol kroşesini etkili kullanan Nico, rakibini ringe yığdı. Bugüne kadar tek yenilgisi bulunan Ibarra, yediği yumruktan sonra bir daha ayağa kalkamadı. Walsh, galibiyetin ardından 2016 yılında vefat eden efsanevi dedesini saygıyla selamladı. 

"ONDA MUHAMMED ALİ'Yİ GÖRÜYORUM"

Walsh'ın annesi Rasheda, Amerikan medyasına yaptığı açıklamada, oğlunu ringde izlerken duygulandığını çünkü onda babasını gördüğünü söyledi. Walsh ise "Bu sadece verdiğim emeğin bir karşılığı. Ringdeyken dedemi hayata döndürüyorum ve bu yüzden annem çok duygusallaşıyor çünkü babasını tekrar görüyor ve hissediyor" dedi.

Nico Ali Walsh dedesi Muhammed Ali'nin izinde... Rakibini ilk raundda nakavt etti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...