Nwakaeme'nin neden imza atmadığı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı Hull City için devrede...

Düzenleyen:
Nwakaeme'nin neden imza atmadığı ortaya çıktı! Acun Ilıcalı Hull City için devrede...

SPOR Haberleri

Trabzonspor'a bir türlü imza atmayan Anthony Nwakaeme'nin Bordo-Mavili yönetimi neden beklettiği ortaya çıktı. Trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme isteyen Nijeryalı yıldızın talepleri fazla bulunmuştu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 33 yaşındaki forvet için devreye girdi. Hull City Premier League'e çıkarsa kasasına 280 milyon pound girecek! İngiliz ekibinin patronu Acun, Nwakaeme'ye "Bize gel, Premier Leauge'e çıkalım. O zaman istediğin parayı fazlasıyla alırsın" teklifiyle geldi.

Yeni sözleşme teklifine ocak ayından beri olumlu cevap vermeyen 33 yaşındaki futbolcu ve menajeri acele etmiyor. Gelen teklifleri değerlendiren ikili, Acun Ilıcalı'nın telefonuyla Trabzonspor'u iyice geri plana itti.
Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan ve hedefi Premier League olarak belirleyen Acun Ilıcalı, Süper Lig'de birkaç oyuncuyla görüşüyor.

Hull City'nin transfer listesi zaman zaman medyaya da yansıyor. Teknik direktör Şota Arveladze'nin İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından öğrencisi olan Nwakaeme'yle Hull City'de de çalışmak istediği öğrenildi.

Nwakaeme'yi Trabzonspor'a kazandıran isim olan Şota, Premier League hedefine birlikte yürümek istiyor. Acun Ilıcalı ile Nwakaeme bu konuyu başbaşa görüştü ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. İkilinin rakam konuşmadığı, Nwakaeme'nin menajeriyle yapılacak 2. görüşme sonrası transferin netleşeceği aktarıldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...