Fenerbahçe 2022-23 sezonu kombine bilet fiyatları ne kadar? Kombine fiyatları açıklandı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe 2022-23 sezonu kombine bilet fiyatları ne kadar? Kombine fiyatları açıklandı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe , 2022-23 sezonu için satışa çıkacak kombine biletlerin fiyatlarını açıkladı. Teknik direktörlüğe Jorge Jesus'u getiren ve 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Sarı-Lacivertliler bu sezon iç saha maçlarına çok daha fazla önem veriyor. 12. adam Kadıköy'de her maç tam kapasite destek verecek. Fenerbahçe 2022-23 sezonu kombine bilet fiyatları ne kadar? Taraftarın merak ettiği soru cevap buldu

Fenerbahçe kombine fiyatlarına zam yaptı... 2022-23 sezonu için kombine satışına hazırlanan Fenerbahçe Kulübü bilet fiyatlarını duyurdu.

FENERBAHÇE 2022 - 2023 SEZONU KOMBİNE BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe 2022-23 sezonu kombine bilet fiyatları ne kadar? Kombine fiyatları açıklandı...

FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Sarı lacivertlilerin, 2022-2023 futbol sezonu kombine satış dönemi 8.06.2022 Çarşamba günü saat 09.00'da yenileme süreci ile başlıyor. Açıklanan fiyatlara göre en ucuz kombine bilet 2.950 TL’ye ‘Kale Arkası’ tribününden satılacak. Geçen sezon Kale Arkası tribünü kombine fiyatı 1.400 TL’ydi. Geçen sezon öğrencilere 700 TL’ye satılan Kale Arkası kombineleri, bu sezon 1.475 TL’den satışa çıkarılacak. Fenerbahçe’nin en pahalı kombinesi 21.750 TL ile Maraton Alt tribününde.

TAKSİTLİ KOMBİNE SATIŞI VAR

Sosyal medyada bazı taraftarlar kombine bilet fiyatlarını pahalı buldu. Fenerbahçe'den taksitle satış açıklaması geldi:

"Passo.com.tr, Passo Mobil Uygulama ve stat kombine merkezinden taksitli kombine alımlarıda World, Axess, Bonus, Advantage, Paraf, Maximum, Ziraat Combo ve Card Finans platformlarına “3 taksit” için %5,9, “5 taksit” için %8,3 vade farkı uygulanacaktır. Sadece passo.com.tr ve Passo Mobil uygulamaya özel World ve Axess kart sahiplerine banka tarafından +3 taksit kampanyası uygulanacaktır" 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...