Fenerbahçe'den kale gibi imza! Altay ile anlaşma tamam

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den kale gibi imza! Altay ile anlaşma tamam

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli kulüple bir senelik mukavelesi kalan başarılı eldivenin işi erkenden bitti. Resmî imza millî takım dönüşü...

Emin ULUÇ

Teknik direktör problemini Portekizli ünlü teknik adam Jorge Jesus ile çözen ve transfere ağırlık veren yönetim iç transferde Altay Bayındır’la ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Önümüzdeki sezon mukavelesi bitecek olan başarılı eldiven ile her konuda anlaşma sağlandı. Menajeriyle yapılan görüşmeler sonrası mukavelenin 4 yıl daha uzatılmasına karar verildi. Resmî imzalar ise millî takım dönüşünde atılacak.

VINICIUS HAMLESİ

Dış transferde ise hareketlilik devam ediyor. Forvet transferini kampa yetiştirmek isteyen Fenerbahçe’nin listesinin ilk sırasında PSV Eindhoven’da kiralık forma giyen Brezilyalı Carlos Vinicius var. Jesus, daha önce Benfica'da birlikte çalıştığı 27 yaşındaki golcünün transfer edilmesini istiyor. 1,90’lık golcü de Portekizli teknik adam ile yeniden çalışmaya çok sıcak bakıyor. Kulübü Benfica ile pazarlıklar sürüyor.

Fenerbahçe'den kale gibi imza! Altay ile anlaşma tamam
Fenerbahçe’de kaleyi devraldıktan sonra bir daha bırakmayan ve kaptanlık da yapan Altay Bayındır, sarı lacivertlilerde şampiyonluk yaşamak ve ardından Avrupa hedefini gerçekleştirmek amacında.

SAĞA TAKVİYE: BALCI PAZARLIĞI

Yabancı kontenjanındaki belirsizlik sebebiyle yerli oyuncu hamlesinde de bulanacak olan Fenerbahçe sağ bek için Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı’yı düşünüyor. Doğukan Sinik için de nabız yoklayan sarı lacivertliler, bu oyuncular için oyuncu takası artı para öneriyor.

KOMBİNEYE HÜCUM

Sarı lacivertlilerde yeni sezon kombineleri için yenileme işlemleri başladı. Geçen sezona göre kombinelere yüzde 100 zam yapıldı ama taraftarın ilgisi azalmadı. Yönetim yeni sezonda 30 bin kombine satmayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...