Dursun Özbek'in ilk icraati Torrent

Dursun Özbek'in ilk icraati Torrent

SPOR Haberleri

Galatasaray’da öncelikle teknik adam problemi çözülecek. İspanyol hocanın 1,6 milyon avroluk yıllık ücreti aşağı çekilip en az zararla gönderilecek. Yerine ise Okan Buruk veya Marco Rose getirilecek.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da Dursun Özbek’in başkan seçilmesiyle birlikte futbol takımını yeniden başarıya koşacak bir duruma getirilmesi için yoğun mesai başladı. Sarı kırmızılılarda ikinci dönem başkanlık dönemi yaşayacak olan Özbek, mevcut teknik adam Domenec Torrent ile yollarını kesin olarak ayıracak. Ama nasıl? İşte bunun cevabı biraz sancılı. Dursun Özbek, mazbatasını almasının ardından İspanyol teknik adam ile görüşme yapacak. Torrent’in sözleşmesinde fesih bedeli olmamasına rağmen bu sezonki alacağı olan 1 milyon 600 bin avro üzerinden pazarlık yapılacak ve minimum ödemeyle yollar ayrılmaya çalışılacak.

HAFTAYA AÇIKLANACAK

Dursun Özbek’in seçilmesinin ardından Cenk Ergün’ü sportif direktör olarak göreve gelmesi kesinleştiği Cimbom’da Torrent olayı sonrası yeni teknik adam için somut adımlar atılacak. Yerli adaylar arasında ilk sırada olan Okan Buruk’ta problem görünmüyor. Genç ve başarılı teknik adam bir anlamda göreve hazır ve haber bekliyor. Cenk Ergün’ün listesinde yer alan yabancı listesinde ise Marco Rose, De Zerbi ve Marcelo Gallardo yer alıyor. Rose, hem boşta hem de yeni oyun felsefesi oluşturma konusunda deneyimli olduğu için Ergün’ün favori adayları arasında. Sonuç olarak hoca işi önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

MAZBATA TÖRENİ BUGÜN

Dursun Özbek ve yönetimi bugün saat 11.00’de Nef Stadında mazbatalarını alacak. Özbek kurullarıyla beraber tören sonrası G.Saray’ın kurucusu Ali Sami Yen ve Metin Oktay’ın kabrini ziyaret edecek.

ONYEKURU BEKLEMEDE

Sarı kırmızılıların üç kez kiraladığı Henry Onyekuru, Olimpiakos’ta mutlu değil. Sarı kırmızılı formayı tekrar giymek için can atan ve menajeri aracılığıyla haber gönderen Nijeryalı hücum oyuncusu Dursun Özbek yönetiminden haber bekliyor. Ancak şu anki öncelik kanatlar değil orta saha. Eğer şartlar uygun olursa Onyekuru’nun bir sezonluğuna kiralanması gündeme gelecek.

GİDEREK DÜŞÜYOR

2019’da sarı kırmızılı forma altında sergilediği performansla değerini 13 milyon avrolara kadar çıkaran Onyekuru’nun şu anki değeri 5 milyon avro civarında.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...