Axel Witsel'i Galatasaray istedi Atletico Madrid bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Axel Witsel'i Galatasaray istedi Atletico Madrid bitirdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Atletico Madrid Hector Herrera'nın yerini Axel Witsel'le doldurdu. Borussia Dortmund'la sözleşmesi sona eren ve boşan çıkan 33 yaşındaki Belçikalı orta sahayla 1 yıllık sözleşme imzalandı. Yıldız isim bir süredir "6 numara" arayışındaki Galatasaray'ın da gündemindeydi. Avrupa'dan en güncel transfer gelişmeleri...

Stefan Ortega... Arminia Bielefeld'den ayrılan 29 yaşındaki Alman kaleci, Zack Steffen'in yerine Manchester City'nin yedek kalecisi olacak.

Newcastle United 2. transferini Nick Pope ile yaptı. Son 6 sezondur Burnley'nin kalesini koruyan 30 yaşındaki eldiven için 11.5 milyon euro bonservis ödendi.

Barcelona'da gözden düşen Fransız stoper Clément Lenglet, Marsilya yolunda... 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ajax'ın 22 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Manchester United'a imza atmak üzere... Erik ten Hag eski öğrencisini United'a getirmek istiyor. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan sağ kanat için en az 70 milyon euro bonservis ödenmesi bekleniyor.

Axel Witsel'i Galatasaray istedi Atletico Madrid bitirdi

HARİKA ÇOCUK WİRTZ

Bayern Münih, Alman milli futbolcusu Serge Gnabry'nin 2023'te bitecek sözleşmesini uzatma kararı aldı. Hasan Salihamidzic, "Bizde kalmasını çok istiyoruz. Ama eğer bir oyuncu ayrılmak isterse mutsuz mutsuz oynamasını istemeyiz. Bir çözüm bulacağız" dedi.

Bayer Leverkusen'in harika çocuğu 2027'ye kadar sözleşme uzattı. Henüz 19 yaşında olan 10 numaranın güncel piyasa değeri 70 milyon euro

West Ham United geçen sezon PSG'den kiraladığı 29 yaşındaki kalecinin bonservisini aldı. Londra ekibi Areola için 12 milyon euro ödeyecek.

RB Leipzig, Christopher Nkunku'nun sözleşmesini 2026'ya uzattı. Fransız forvetin serbest kalma bedeli 60 milyon euro.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...