Lionel Messi Barcelona'ya geri dönebilir! Joan Laporta açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Lionel Messi Barcelona'ya geri dönebilir! Joan Laporta açıkladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Barcelona'ya geçen yaz göz yaşlarıyla veda eden Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'nin futbolu Katalan devinde bırakması gündemde! PSG ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Messi'nin Barcelona'ya geri dönüşü bizzat Başkan Joan Laporta tarafından dile getirildi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, "Kendimi Leo Messi'ye borçlu hissediyorum. Kariyerinin sonunu her stadyumda ayakta alkışlanarak Barcelona'da geçirmesini çok isterim. Bunu gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Bu bizim arzumuz, Leo ile ilgili niyetim açık” dedi.

Sevilla 2 sezon önce 25 milyon euroya aldığı Fransız stoper Jules Koundé'yi Barcelona'ya 50'ye sattı. Katalan devi Raphinha, Lewandowski, Kessie ve Christensen'den sonra bir bomba daha patlattı.

Chelsea'nin İspanyol kaptanı César Azpilicueta, Barcelona'ya transfer olmak istediğini yönetime iletti. 32 yaşındaki sağ bekin 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...