Jeremain Lens Fransa 3. Ligi'ne transfer oldu... Versailles 78'e dünya yıldızı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jeremain Lens Fransa 3. Ligi'ne transfer oldu... Versailles 78'e dünya yıldızı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş tarihinin en büyük transfer fiyaskolarından biri olan Jeremain Lens, Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles 78'e imza attı. 34 yaşındaki Hollandalı futbolcu yeni takımına 2 yıllık imza attı.

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük'te forma giyen, Jeremain Lens, siyah beyazlılar tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Hollandalı futbolcu sözleşmesinin sona ermesiyle bu yaz boşa çıktı. Beşiktaş ise büyük bir mali külfetten kurtuldu.

Fikret Orman yönetimi Jeremain Lens için Sunderland'e milyon euroya yakın bir bonservis ödemiş 5 yıllık sözleşmeye imza atan futbolcu yıllık 4 milyon euroya yakın para kazanmıştı. Siyah-Beyazlılar bu paraları son 2 yıl hiç oynamayan bir futbolcuya verdi.

Futbola Ajax altyapısında başlayan Jeremain Lens, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev ve Sunderland formaları da giyen Lens'in piyasa değeri 50 bin euroya kadar düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...