Partizan ve Kızılyıldız'a ceza şoku

Partizan ve Kızılyıldız'a ceza şoku

SPOR Haberleri

Olaylı maçla ilgili kararı açıklanana kadar, her iki takımın evinde yapacağı maçlar seyircisiz oynanacak.

Sırbistan Jelen Süper Ligi takımları Kızılyıldız ve Partizan'a, Kulüpler Birliği'nden ceza geldi. Kulüpler Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin 11. haftasında, Kızılyıldız Stadyumu'nda karşılaşan iki takım, maçta çıkan olaylar nedeniyle ceza aldı. Sırbistan Futbol Federasyonu Disiplin Komisyonu, ek raporlar doğrultusunda kesin kararını açıklayana kadar iki takımın da sahalarında yapacağı maçları seyircisiz oynamasına karar verdi.

Kulüpler Birliği ayrıca, Sırbistan'daki diğer yetkili kurumları da Sırbistan statlarında uzun yıllardır devam eden sorunun çözümü konusunda yardımcı olmaya çağırdı. Bu arada, Kızılyıldız Futbol Kulübü de konuya ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada, maç esnasında ve öncesinde meydana gelen olayları Partizan taraftarlarının çıkardığı savunularak, verilecek herhangi bir cezayı kabul etmeyecekleri ifade edildi.

Evsahibi Kızılyıldız'ın 1-0 kazandığı ''Belgrad derbisi'', maç öncesinde ve esnasında yaşanan olaylara sahne olmuştu. Maç esnasında, Partizan taraftarlarının tribünlerde büyük bir ateş yakması sonucu sahayı duman kaplamış ve hakem Milorad Maziç, maça kısa bir süre ara vermişti. Sırbistan Polisi, maç öncesinde çıkan olaylarda, 41 kişiyi göz altına almış, olaylarda çok kişi yaralanmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...