Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe ve Hull City hazırlık maçı oynayacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe ve Hull City hazırlık maçı oynayacak

SPOR Haberleri  / İHA

Peş peşe aldığı mağlubiyetlerle kötü günler geçiren Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City, Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapmak istediği iddia edildi. Henüz Fenerbahçe tarafından bir açıklama gelmezken, Acun Ilıcalı’nın devreye girdiği belirtildi.

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan ve taraftarın sevgisini kazanan Acun Ilıcalı, gelecek sezonun öncesinde Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapmak istediği iddia edildi. Henüz Fenerbahçe tarafından bir açıklama gelmedi. 

FENERBAHÇE İLE KARŞILACAKLAR 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yakın dostluğu bulunan Acun Ilıcalı’nın hazırlık maçını, Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası sebebiyle erken başlayacak ligler öncesinde yapmak istediği belirtildi. 

Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe ve Hull City hazırlık maçı oynayacak

İSTANBUL’DA OYNANACAK 

Acun Ilıcalı’nın Hull City’nin yurt içi ve yurt dışı profilini yükseltmek için birçok önemli etkinlik yapmak istediği belirtilirken, Fenerbahçe ile oynanması planlanan hazırlık maçının İstanbul'da düzenleneceği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...