Aslan’ın kara perşembesi! Galatasaray yarı finali göremedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Karagümrük’te Ryan Mendes bir gol bir asistle Cimbom’u yıktı. Diğer gol Marcao imzalıydı. Geçen hafta perşembe günü Avrupa’ya veda eden Cimbom dün de kupadan elendi. Bir haftada iki hedef birden gitti

ÖMER ÇETİN ENGİN'İN ÖZEL HABERİ

İki kanadı da adam eksilten oyunculardan kurulu takımlar tehlikeli olur ve rakibi geri yaslar. Karagümrük’te sağda Can solda Mendes maç boyunca çok etkiliydi. Solda Köhn sağda Kaan onlarla uğraşmaktan hücuma da yeterli desteği veremedi. Okan Hoca’nın taktiği miydi bilinmez! Zaha ve Kerem Aktürkoğlu (forvet arkası bölgesinde) birbirlerine yanaşarak rakibi çözmeye kalkıştı. Niyeydi bu? Hoca neyi amaçladı. Hem oyun seti genişlemedi, hem de Karagümrük on sekiz önünü kalabalık tutup rakibe şans tanımadı. 

ŞOTA ŞAH MAT YAPTI

Şota, Marcao ve Eysseric’i istasyon görevinde mükemmel kullandı. Dönüşümlü geri gelip arkadaşlarına top servisi yaptılar. Feghouli’nin teknik üstünlüğü ve pozisyon bilgisi gerek hücum varyasyonlarında gerekse de bulunan golden sonra oyun soğutmada çok etkili oldu. Karagümrük ikinci topları da aldı. G.Saray ilk yarıda tek efektif atağını 44’te yapabildi dersek özet olur sanırım. Bunu da Tete karşı karşıya pozisyonda dışarı attı, tribünler çıldırdı. Arveladze iki sezondur geçiş oyunuyla sonuca giden Okan Buruk’u nasıl durduracağını çözmüş. 

GÜMRÜK HAK ETTİ

Geçiş oyunu formatında topun ilk atıldığı oyuncu sistemin bel kemiğidir. G.Saray’da futbolcular bu ismi dün bir türlü bulamadı. Çünkü sahada böyle bir isim yoktu. Taraftarlar takımın niye aksadığını merak etmişlerdir sanırım. Sebebi buydu. Beşiktaş geçen sezon G.Saray’ı iç sahada bu karşı planla yenmişti. Okan Hoca ikinci yarıya bu zaafı gidermek için Mertens ve K. Demirbay’la başladı fakat yetmedi. Karagümrük hak ettiği şekilde turu aldı. Yarı finalde Trabzonspor-Karagümrük, Beşiktaş-A.Gücü eşleşmeleri gerçekleşti. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...