Beşiktaş savunması alarm veriyor

Düzenleyen:
Beşiktaş savunması alarm veriyor

SPOR Haberleri

Son sekiz maçta da kalesini kapatamayan ve 19 gol yiyen siyah beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, Galatasaray derbisinde savunmayı hücumdan başlatacak.

MURAD TAMER

Beşiktaş’ta sezonun geri kalanı için Galatasaray maçına büyük önem veriliyor. Siyah beyazlı camia bu maçta da olası bir mağlubiyet yaşanması durumunda takımda bir kırılma yaşanmasından endişeleniyor. Kritik durumun en çok farkında olan isim Teknik Direktör Sergen Yalçın. Tecrübeli çalıştırıcı Galatasaray derbisinde elde edilecek zaferle rüzgârı yeniden arkasında hissetmek istiyor.

DERBİYE ÖZEL FORMÜL

Siyah beyazlılar son sekiz maçta da kalesini gole kapatamayınca başarılı teknik adam derbiye özel bir formül hazırlıyor. Batshuayi’nin hücumdaki presinden memnun olan Sergen Yalçın, Larin ve Ghezzal’ın da aynı şekilde mücadele etmesini istedi. İki oyuncunun presi sağlam yapmasıyla Teixeira’nın yerine savunma gücü daha yüksek bir orta alan oyuncusunun oynamasına gerek kalmayacak.

Beşiktaş savunması alarm veriyor

LARIN VE GHEZZAL'A BAĞLI

Sergen Yalçın Larin ve Ghezzal’ın son idmanlardaki performansına göre kafasındaki derbi kadrosunu netleştirecek. Öte yandan siyah beyazlılar bir günlük izinin ardından derbi mesaisine başladı. Bir buçuk saate yakın süren idmanı Başkan Çebi de izledi.

BABA AYHAN’DAN MESAJ

Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ta çalışmalar devam ederken millî futbolcunun babası Erol Ayhan’dan açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan baba Ayhan “Beşiktaş eğer Sassuolo’yu ikna ederse o zaman onlarla masaya oturup görüşürüz. Öncelikle kulüpler arasında bir anlaşma sağlanmalı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...