Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sezona Eyüpspor galibiyetiyle giren siyah-beyazlı futbol takımı, Akdeniz ekibini mağlup ederek 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Siyah beyazlılar, bu sezona 5 UEFA Avrupa Ligi elemeleri, 1 de Süper Lig olmak üzere oynadığı 6 maçı da kazanarak başladı. Üst üste 6 karşılaşmayı da kazanarak taraftarını mutlu eden Kara Kartal, söz konusu mücadelelerde kalesini gole kapattı. Müsabakanın önemli dakikalarını haberimizden takip edebilirsiniz.
Vincenzo Italiano'nun Beşiktaş'ı, Süper Lig'in 2. haftasında Joao Pereira'nın çalıştırdığı Alanyaspor'a konuk oluyor. Alanya Oba Stadı'nda oynanan müsabaka, saat 21.30'da başladı. Mücadelede hakem Adnan Deniz Kayatepe düdük çalıyor.
İLK DEVRE OYNANIYOR
ALANYASPOR 0-0 BEŞİKTAŞ
İLK 11'LER
Corendon Alanyaspor: Victor, Lima, Aliti, İbrahim, Duarte, Hwang, Arda, Makouta, Ümit, Baran, Hadergjonaj.
Beşiktaş: Nübel, Taylan, Agbadou, Emirhan, Rıdvan, Salih Özcan, Orkun, Ndidi, Cerny, Trossard, Hyeon Gyu Oh.
VLAHOVİC YEDEK BAŞLIYOR
Beşiktaş'ta maça yedek başlayan yeni transfer Dusan Vlahovic, Alanyaspor karşısında görev verilmesi durumunda Süper Lig'de ilk kez forma giyecek.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kauno Zalgiris'e karşı ikinci yarıda süre alan Sırp golcü, teknik direktör Vincenzo Italiano'dan ligde de şans bekleyecek.
KAPTAN ORKUN KÖKÇÜ FORMDA
Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü, bu sezona da skorer kimliğiyle giriş yaptı.
Avrupa kupalarında ve ligde oynanan toplam 6 maçta da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşadı.
UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Midtjylland ile oynanan iki maçta da 1'er gol kaydeden Orkun, Kauno Zalgiris'e karşı da gol atmayı başardı ve sezon başında 6 karşılaşmada 3 gole ulaştı.
6'DA 6 YAPTI, GOL YEMEDİ
Beşiktaş, bu sezona 5 UEFA Avrupa Ligi elemeleri, 1 de Süper Lig olmak üzere oynadığı 6 maçı da kazanarak başladı.
Üst üste 6 karşılaşmayı da kazanarak taraftarını mutlu eden siyah-beyazlılar, söz konusu mücadelelerde kalesini gole kapattı.
Vincenzo Italiano'nun öğrencileri, bu maçlarda 9 gol kaydetti.
NÜBEL, 540 DAKİKADIR GOL YEMİYOR
Beşiktaş'a sezon başında katılan kaleci Alexander Nübel, siyah-beyazlı kariyerine 6 maçta da kalesini gole kapatarak başladı.
Alman file bekçisi, 6 karşılaşmanın tamamında görev yaparken toplam 540 dakikada kalesinde gol görmedi.
6 FARKLI OYUNCUDAN GOL KATKISI
Siyah-beyazlı takımın bu sezon 6 maçta attığı 9 golde 6 farklı oyuncunun imzası var.
Beşiktaş'ta kaptan Orkun Kökçü 3, Vaclav Cerny 2, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy, Hyeon-gyu Oh ve Amir Murillo ise 1'er gol
BEŞİKTAŞ,MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Vincenzo Italiano yönetimindeki idman, 1,5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapmanın ardından duran top ve taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.30'da başlayacak.
KAMP KADROSU
Siyah-beyazlı kulübün açıklamasına göre kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Alexander Nübel, Doğan Alemdar, Emir Yaşar, Wilfred Ndidi, Salih Özcan, Milot Rashica, Kartal Kayra Yılmaz, Hyeon-gyu Oh, Orkun Kökçü, Kassoum Ouattara, Emmanuel Agbadou, Junior Olaitan, Vaclav Cerny, Leandro Trossard, Taylan Bulut, Dusan Vlahovic, İlhan Fakılı, Rıdvan Yılmaz, Tiago Djalo, Emirhan Topçu, Yasin Özcan, Amir Murillo, Semih Kılıçsoy.
