Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy itirafı! 'Oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi sanmıyorum...'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy itirafı! 'Oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi sanmıyorum...'

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçında 2 gole imza atan Semih Kılıçsoy'un performansını överek "Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Teklifler zaten başladı" dedi.

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın gollerini siyah beyazlıların 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy kaydetti.

Maçın skorunu belirleyen isim akşama damga vururken, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Bugün Semih Kılıçsoy’un çıkıp sorumluluk alması, yeteneğini ortaya koyması en sevindirici olaydı" dedi.

"YARIN RESMİ AÇIKLAMA OLUR"

"Mücadele edince seyircimiz de mutlu oluyor. İnşallah bu arzulu, istekli oyuna devam edecek oyuncularımız" diyen Uçar, "Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Avrupa'da transfer bitti ama bizde devam ediyor. Arayışlarımız da var. Bugün bir oyuncu geldi. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Yarın herhalde resmi açıklama olur" diye konuştu.

"SEMİH'İ TUTABİLECEĞİMİZİ ZANNETMİYORUM"

Semih Kılıçsoy’un gelişiminden mutlu olduğunu belirten Uçar, "Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda yetişmiş en yetenekli Türk oyunculardan. Teklifler zaten başladı. Vicenzo Montella da milli kadroya davet edecektir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy itirafı! 'Oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi sanmıyorum...'

SON 7 MAÇTA 7 GOL

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy, Trabzonspor karşısında attığı gollerle Süper Lig’deki gol sayısını 7’ye çıkardı. Ligdeki son 7 maçında 7'nci golünü kaydeden Semih, siyah beyazlıların en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor.

Genç futbolcu Hatayspor, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük maçlarında 1'er, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor karşılaşmalarında ise 2'şer kez ağları havalandırdı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...