Çağlar Söyüncü hangi takımda 2024? Çağlar Söyüncü futbol kariyeri!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü hangi takımda 2024? Çağlar Söyüncü futbol kariyeri!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çağlar Söyüncü transferinin sonlanmasıyla beraber 23 Mayıs 1996 yılında dünyaya gelen Çağlar Söyüncü'nün futbol kariyeri merak edildi. Futbolseverler ise transfer haberinin ardından Çağlar Söyüncü hangi takımda 2024? Çağlar Söyüncü futbol kariyerini araştırmaya başladı.

Çağlar Söyüncü'nün transferiyle beraber futbol kariyeri gündeme geldi. Futbol dünyasında ses getiren transferin ardından arama motorlarında Çağlar Söyüncü hangi takımda 2024? Çağlar Söyüncü futbol kariyeri araştırıldı. İşte detaylar...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HANGİ TAKIMDA 2024?

Stoper pozisyonunda forma giyen Türk Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Atlético Madrid'ten kiralık olarak Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyiyor. Fenerbahçe takımı transferi şu sözlerle duyurdu:

 "Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek."

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ NE KADARA TRANSFER OLDU, NE KADAR KAZANACAK?

Söyüncü, sezon sonuna kadar kiralandı. Atletico Madrid'e 2 milyon Euro ödeme yapılacak.

Çağlar Söyüncü hangi takımda 2024? Çağlar Söyüncü futbol kariyeri!

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ FUTBOL KARİYERİ!

Söyüncü, 2014'te Altınordu ile kariyerine başladı. 2 sezon forma giydikten sonra 2016'da Bundesliga ekibi Freiburg'a transfer oldu. Ardından 2018'de 21,1 milyon Avro bonservis bedeliyle Premier League'de yer alan Leicester City'e transfer oldu. 5 sezon boyunca Leicester'da oynayan Söyüncü, 2021'de FA Cup ve 2022'de Community Shield Kupası'nı kazanmıştır. 2023 yılında ise La Liga ekibi Atlético Madrid ile anlaşmıştı. Söyüncü şimdi ise Süper Lig ekiplerinden olan Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymektedir. 

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ MİLLİ TAKIM KARİYERİ!

2014 ile 2015 seneleri arasında çeşitli seviyelerde Türkiye genç millî formasını giydi. 24 Mart 2016 tarihinde Antalya Stadyumu'nda İsveç ile oynanan maçta, 90. dakikada Ozan Tufan'ın yerine oyuna girerek ilk defa A millî oldu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...