Çağlar Söyüncü sırtına çubuklu formayı geçirdi: Kupalar kazanacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü sırtına çubuklu formayı geçirdi: Kupalar kazanacağız

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’ye beş aylığına imza atan Çağlar Söyüncü “Buraya şampiyonluklar kazanmak ve kupalar kaldırmak için geldim” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ -  Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü’yle ilgili resmî açıklama dün yapıldı. Ankaragücü maçını tribünden izleyen millî savunmacı için karşılaşma sonrası statta fotoğraf ve video çekimleri yapılmıştı. Bu sabah sağlık kontrolünden geçen Çağlar sonrasında soluğu statta aldı. Çağlar Söyüncü, transferin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Selahattin Baki’nin de katıldığı törende imzayı attı.

Çağlar Söyüncü sırtına çubuklu formayı geçirdi: Kupalar kazanacağız

ANTALYA'DA SAHADA

Çok mutlu olduğunu söyleyen Çağlar “Bir an önce takıma katılmak istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu” açıklaması yaptı. Hemen sonrasında Samandıra’ya geçen ve arkadaşlarıyla tanışan Çağlar Söyüncü, öğleden sonra yapılan antrenmanda takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Çağlar’ın Antalya maçında sahada olması bekleniyor.

Çağlar Söyüncü sırtına çubuklu formayı geçirdi: Kupalar kazanacağız

MALİYETİ 3,5 MİLYON €

Fenerbahçe, Çağlar’a yarım sezon için 1,5 milyon avro, Atletico Madrid’e ise 2 milyon avro kiralama ücreti ödeyecek. Dün takım arkadaşlarıyla tanışan Çağlar, ilk idmanına çıktı.

KARTAL ÇOK İSTİYOR

Bonucci ve Krunic’ten sonra Çağlar’ı da kadroya katan Fenerbahçe’de gündem yerli golcü. Erencan Yardımcı ile Bertuğ Yıldırım var. Öncelik bonservisi Eyüp’te olan Erencan. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Erencan’ı ikna etmeye çalışan sarı lacivertliler, Eyüp’e de bonservisin yanı sıra sonraki satıştan pay önerdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...