Çağlar Söyüncü'den ayağının tozuyla iddialı açıklama: Şampiyonluk için geldim

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü'den ayağının tozuyla iddialı açıklama: Şampiyonluk için geldim

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den kiraladığı Çağlar, dün İstanbul’a ayak bastı. Sarı lacivert kaşkolü boynuna asan millî stoper, “Umarım bu mutluluğu kupayla taçlandırırız” dedi

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Şampiyonluk motivasyonuyla ara transferde gaza basan Fenerbahçe, Bonucci ve Krunic’den sonra Çağlar Söyüncü’yü de kadrosuna kattı. Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiralanan 27 yaşındaki millî stoper Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, “İnşallah sezonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz” açıklaması yaptı. Transfer sürecinin ağır geçtiğini ifade eden Çağlar, “Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim. Türk halkı yıllardır arkamdaydı. Ben de üzerime düşeni yaptım” diye konuştu.

BUGÜN SAHADA OLACAK

Sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşmeyi imzalayan Çağlar Söyüncü hemen ardından soluğu Samandıra’da aldı. Yakın arkadaşları Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci tarafından kapıda karşılanan Çağlar, teknik heyet ve takımın kalanıyla tanışırken, kaptan Edin Dzeko da yeni ekip arkadaşına “Hoş geldin” dedi. Fiziksel olarak hazır olan Çağlar, Ankaragücü maçı öncesi tribünleri selamlayacak ve İsmail Kartal’ın görev vermesi hâlinde ayağının tozuyla formayı sırtına geçirecek.

KÂĞIDA NE YAZAYIM?

Çağlar Söyüncü, yakın arkadaşı Cengiz Ünder, Roma’dan Leicester’a transfer olduğunda “Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kâğıda ne yazmalıyım” paylaşımı yapmıştı. Cengiz dört yıl sonra aynı esprili paylaşımla kankasına cevap verdi. 

BONSERVİS BASKISI

Atletico Madrid’le görüşmelerde sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmayı başaramayan Fenerbahçe, sezon sonunda Çağlar’ı alabilmek için yeni teklif yapacak. Çağlar için şartlar zorlanacak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...