Çağlar Söyüncü'den İngiliz basınına röportaj... "Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var"

Düzenleyen:
Çağlar Söyüncü'den İngiliz basınına röportaj... "Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var"

SPOR Haberleri

Leicester City'nin milli stoperi Çağlar Söyüncü, İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi Times'a verdiği röportajda Premier League maçlarındaki tribünler ile Türkiye'dekileri kıyasladı... Yıldız futbolcu, "Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var" dedi.

Henry Winter'a konuşan 26 yaşındaki futbolcunun sözlerinden satırbaşları:

"Türkiye'de çok seviliyorum. Altınordu'dan değil de Beşiktaş'ta oynayarak gelseydim, beni sadece Beşiktaşlılar severdi. Ama 2. Lig takımından geldiğim için beni herkes seviyor."

"11 yaşında evi terk etmek çok üzücüydü. Geceleri ağlıyordum. Bazı oyuncular antrenmandan sonra evlerine gidiyordu. Yurtta 25 kişi kalıyorduk ve çok çalışıyorduk. Tuvaletleri temizliyor, yerleri siliyor, bulaşıkları yıkıyorduk. Hayatı öğrendik."

"Günde beş vakit namaz kılmaya çalışıyorum. Ramazan'da ilk günler biraz zor geçiyor ama Allah yardımcımız oluyor. Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum, hayatımın bir parçası"

"Ben bir Leicester City oyuncusuyum ve yüzde 100'ümü veriyorum. Önceliğim her zaman burası çünkü buraya gelerek kariyerim için neler yaptığımı asla unutamam. Burada kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum. Leicester City benim için bir aile gibi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...