Dzeko’suz çıkamam abi! İsmail Kartal, Boşnak yıldızda vazgeçemiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dzeko’suz çıkamam abi! İsmail Kartal, Boşnak yıldızda vazgeçemiyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yoğun maç programında yorgunluk emareleri gösterse de Edin Dzeko’nun yeri garanti. Batshuayi beklentilerine rağmen sarı lacivertliler Antalya maçına yine kralla başlayacak

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Edin Dzeko forma giydiği son dört maçta sessiz kaldı. Boşnak yıldız pozisyona girmesine rağmen ağları havalandıramadığı için eleştiri toplasa da İsmail Kartal’ın ondan vazgeçmek gibi bir düşüncesi yok. Aksine yoğun maç programında yorulan Edin Dzeko’ya aktif dinlenme programı uygulatan Kartal, Antalya maçına yine onunla başlayacak. Dzeko sakatlanmadığı, cezalı duruma düşmediği ya da bizzat kendisi dinlenmek istemediği sürece yeri garanti. Zira teknik heyet ve takım için o bir golcüden çok daha fazlası.

BATSMAN'IN ŞANSI YOK

Edin Dzeko, Ankaragücü maçı sonrası basın toplantısında, “Bir takımın oyun planı sezon başında belirlenir” vurgusu yapan İsmail Kartal’ın başrol oyuncusu. Boşnak yıldız, takımın en skoreri olmasının yanı sıra, hücum aksiyonlarında da kilit rol oynuyor. Top saklayan, pas merkezi olan, kanatlara açılan, savunma yapmayı ihmal etmeyen Dzeko, gerçek bir takım oyuncusu kimliğiyle her zaman Batshuayi’nin önünde yer alıyor. Dzeko’nun saha içindeki varlığı mental olarak da takımı daha güçlü tuttuğu için Boşnak yıldız, her zaman bir numaralı tercih.

KALE DÜŞÜYOR

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 27 maçta 30 gol yiyen Livakovic’in son haftalardaki performansı teknik heyeti düşündürüyor. Hırvat eldiven Samsun maçında yediği hatalı golden sonra, Ankaragücü karşısında da penaltıya sebep olarak eleştiri topladı. Livakovic yüzde 67’lik kurtarış yüzdesiyle Süper Lig’de ilk beşin dışında.

ORTALIK KARIŞTI

Gaziantep’in hocası Marius Sumudica ile F.Bahçeli bir taraftar havaalanında kapıştı. G.Saray maçının ardından G.Antep’e dönmek için İstanbul Havalimanı’na gelen Rumen hoca ile F.Bahçe taraftarı olduğu öğrenilen bir yolcu arasındaki sözlü tartışma büyüdü. Olaya polis müdahale ederken taraflar birbirinden şikâyetçi oldu. 

KIYMETE BİNDİ

Uzun süreli sakatlığın ardından güçlü bir geri dönüş yapan Lincoln, Fenerbahçe’de kalmak istese de sarı lacivertliler sambacıyı kadroda düşünmüyor. Vasco da Gama’nın resmî teklif yaptığı sambacı ise ülkesine dönmek istemiyor. Türkiye’de kalmayı arzu eden Lincoln’ün Ankaragücü’ne kiralanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...