Fenerbahçe taraftarı bu haberle kahrolacak! İsmail Kartal’ın göz bebeği kritik maçta yok

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / fotomaç

Ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı İtalyan stoper Leonardo Bonucci'den kötü haber geldi. Taraftarlar bu haberden sonra kahrolacak. Yıldız oyuncu Alanyaspor maçında yok. İşte son dakika Fenerbahçe haberleri…

Fenerbahçe’de sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonluk için ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya mücadele veren sarı-lacivertli ekipten kötü haber geldi. Leonardo Bonucci, sakatlandı. Alanyaspor maçı kadrosunda yok. 

FENERBAHÇE TARAFTARINI YIKAN HABER 

Büyük umutlarla Fenerbahçe’ye transfer olan İtalyan stoper Leonardo Bonucci'den taraftarı üzen haber geldi. Fotomaç'ın haberine göre, deneyimli stoper, saha zemininden dolayı baldır ağrısı yaşıyor.

İSMAİL KARTAL KARA KARA DÜŞÜNÜYOR 

Gelen haber sonrası teknik direktör İsmail Kartal’ın yerine kimi düşüneceği merak konusu oldu. Fenerbahçe'nin, Alanyaspor ile oynayacağı kritik maç öncesi sarı-lacivertlilerde gelişmeler dikkatle takip ediliyor.

Fenerbahçe taraftarı bu haberle kahrolacak! İsmail Kartal’ın göz bebeği kritik maçta yok

Pazar günü Alanyaspor'u konuk edecek olan Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal ise kupada ilk'de 11 başlayan Bonucci'nin yerine sahaya Djiku'yu sürecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...