Fenerbahçe'de Brezilyalı stoper geleneği Gustavo Henrique ile devam edecek

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Brezilyalı stoper geleneği Gustavo Henrique ile devam edecek

SPOR Haberleri

Dinamo Kiev maçında sakatlanan tecrübeli stoper Serdar Aziz'in yaklaşık 1,5 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. 31 yaşındaki futbolcu Kadıköy'de rövanşta forma giyemeyecek. Kim Min-jae'nin de takımdan ayrılması nedeniyle stoper arayışları hızlandı. Fluminense'den Nino için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, listesindeki bir başka isim olan Flamengo'dan Gustavo Henrique konusunda büyük ilerleme kaydetti.

Brezilya basını, 29 yaşındaki Gustavo Henrique'nin menajeriyle görüntülü konuşma yapıldığını yazdı. Daha önce Flamengo'da hocalık yapan Jorge Jesus'un da yakından tanıdığı Henrique'nin maaşı ve sözleşme süresi konusunda ortak noktada buluşulduğu bildirildi.

Kırmızı-Siyahlılar'ın, birkaç gün içinde bu teklife olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağı vurgulandı. Deneyimli oyuncunun, Türkiye'de oynamak konusunda istekli olduğu ifade edilirken, anlaşmanın sağlanması halinde transferin kısa sürede resmiyet kazanacağı iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...