Fenerbahçe'de kabak Crespo’ya patladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de kabak Crespo’ya patladı!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fred'in sakatlıkla boğuştuğu dönemde Fenerbahçe orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu İspanya kulüplerinden Rayo Vallecano’ya kiraladı. Crespo'nun gidişi ise zorunlu oldu. İşte transferin perde arkası...

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Devre arasında savunmaya Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü’yü, orta sahaya da Rade Krunic’i alan Fenerbahçe, Portekizli ön libero Miguel Crespo’yu İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya gönderdi. Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen sarı lacivertliler aslında uzun süredir kadroda yer bulamayan Miha Zajc ve Ryan Kent’i elden çıkarmaya çalışıyordu. Ancak her iki oyuncu da başka bir takıma gitme konusunda ikna edilemeyince sarı lacivertliler gözünü Crespo’ya çevirdi. Krunic takviyesi sonrası Portekizli yıldızın üstü çizildi. 

KARTAL'IN PRENSİYDİ

Fenerbahçe’ye 2021’de katılan Portekizli yıldız, forma giydiği 2,5 sezonda iz bırakmayı başardı. Özellikle İsmail Kartal’ın ilk döneminde vazgeçilmez oyunculardan birisi olan Crespo, son dönemde ise kulübeye çakılmıştı. Fenerbahçe, 350 bin avroya aldığı Portekizli oyuncuyu, 4 milyon avro satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya kiraladı. Miguel Crespo, daha fazla yedek beklemek istemediği için İspanyol ekibinin teklifini kabul etti ve imza atmak üzere Madrid’e gitti. 

SZYMANSKİ SATILMAYACAK

Ona kapılar kapalı 

Fenerbahçe’nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski, Avrupa’da birçok takımın transfer listesinde bulunuyor. Dinamo Moskova’dan 9,75 milyon avroya alınan Szymanski’nin şimdiki değeri 18 milyon avro olarak gösteriliyor. Ancak Fenerbahçe yönetiminin Szymanski’yi satmak gibi bir niyeti yok. Transfer haberleriyle öne çıkan Polonyalı gazeteci Tomasz Wlodarczyk “Onu isteyen çok ancak Fenerbahçe yönetimi sunacağı yeni sözleşmeyle Szymanski’nin ücretini artıracak” yorumunda bulundu. 

İMZAYA GİTTİ

Dün akşam imza için Türkiye’den ayrılan Miguel Crespo’nun yarım sezonluk ücretinin tamamını Rayo Vallecano karşılayacak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...