Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin anlaştığı yıldız Batshuayi için tepkiler çığ gibi: “Beşiktaş göndermiş, biz almışız… Bravo Ali Koç!”

Düzenleyen:
Fenerbahçe’nin anlaştığı yıldız Batshuayi için tepkiler çığ gibi: “Beşiktaş göndermiş, biz almışız… Bravo Ali Koç!”

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Chelsea'nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi ile görüşmelere başladığını resmen açıkladı. Geçen sene transfer beklerken Mergim Berisha’yı getiren Ali Koç yönetimi, bu sezon da Icardi, Maxi Gomez, Ronaldo gibi isimlerle anılırken Beşiktaş’ın tartışılan golcüsü Batshuayi kadrosuna katınca sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada “Kulübümüz, Michy Batshuayi’nin takımımıza transferi için Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu, görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yeni sezon öncesinde forvet bölgesinde takviye yapmak isteyen Fenerbahçe’nin hem yıldız oyuncu Michy Batshuayi hem de kulübü Chelsea ile anlaştığı öğrenildi. İngiliz kulüp bedelsiz bir şekilde golcü oyuncuyu Fenerbahçe'ye kiralayacak.

TRANSFERİN MALİYETİ

Fenerbahçe, Chelsea'den yıllık 4 milyon euro maaş alan Batshuayi'ye 2.5 milyon euro teklif etti. Yapılan pazarlıklar sonrasında bu rakam 3 milyon euroya kadar çıktı. İki kulübün anlaşması durumunda aradaki farkın Chelsea tarafından ödeneceği öğrenildi.

Michy Batshuayi geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve 33 maçta 14 gol atıp, 2 asist yapmıştı.

Hatırlanacağı gibi Batshuayi, Nottingham Forest ile anlaşmış ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

SOSYAL MEDYA MİCHY BATSHUAYİ TEPKİSİ

Öte yandan Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Michy Batshuayi konusunda bazı taraftarlar hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek sosyal medyada tepki gösterdi. Twitter’da bazı kişiler Batshuayi’nin geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kötü bir performans sergilediğini gerekçe göstererek transfer konusunda mutlu olmadıklarını dile getirdi.

İşte sosyal medyada gösterilen bazı tepkiler…

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...