Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz talip! Alman devi peşine düştü, bonservisi dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz talip! Alman devi peşine düştü, bonservisi dudak uçuklattı

Spor Haberleri  / Haber Merkezi

Fenerbahçe'de gösterdiği göz dolduran performansla Avrupa devlerinin de yakın markaja aldığı Ferdi Kadıoğlu'na bir sürpriz talih daha çıktı. Sarı-lacivertlilerin istediği bonservis bedeli ise dudak uçuklattı. İşte son gelişmeler...

Almanya'da Bayern Münih'in ardından Borussia Dortmund da Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na göz dikti.  Alman ekibinin dev bir teklifle sarı-lacivertli takımın kapısını çalacağı öne sürüldü. 

DORTMUND HAREKETE GEÇTİ

Alman Sport Bild'de yer alan haberde, yetenekli bir bek arayışı içinde olan Borussia Dortmund'un Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiği ve devre arası transfer döneminde teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

FENERBAHÇE 30 MİLYON EURO İSTİYOR!

Haberde, Fenerbahçe'nin sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek olan yıldız oyuncu için 30 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtildi. Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini ödeyememesi durumunda ise kiralama teklifi yapacağı vurgulandı. Borussia Dortmund'un dışında bir başka Alman devi Bayern Münih'in de yıldız oyuncunun peşinde olduğu kaydedildi.

FENERBAHÇE FORMASI İLE 19 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 19 maçta görev alan başarılı bek oyuncusu 1 gol atarken 3 de asist yaptı. 24 yaşındaki milli futbolcunun piyasa değeri17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...