Devler Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Devler Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’nin millî yıldızı Ferdi Kadıoğlu için İtalyan ve İngiliz devleri yarışıyor. Sarı lacivertli yönetim yükselen değerden 40 milyon avroluk bir bonservis bekliyor.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin jokeri Ferdi Kadıoğlu, yıldızını millî takım formasıyla da parlatmaya devam ederken Avrupa devlerinin de iştahını kabarttı. Yirmi dört yaşındaki Ferdi’yi geçen sezondan beri takip eden İtalyan devi Napoli’nin karşısına ilk dikilen Premier Lig’den Arsenal oldu. Ferdi’yi Trabzonspor maçından sonra ay yıldızlı forma ile Almanya karşısında da takip eden Topçular’ın scout’ları, millî oyuncuya tam not verdi. Arsenal’in devreye girmesi rekabeti kızıştırırken Milan da farklı bir kozla yarışa dâhil olma çabasında.

ARSENAL DAHA GÜÇLÜ

Sarı lacivertlilerin uzun süredir peşinde koştuğu Rade Krunic’in bonservisini elinde bulunduran Milan, Ferdi için Fenerbahçe’ye takas teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Ancak Milan’ın bu hayali gerçekleştirmesi için Krunic’in yanı sıra kasasından en az 20 milyon avro çıkarması gerek. Ferdi’yi devre arasında elden çıkarmak gibi bir düşüncesi olmayan Fenerbahçe, teklifleri ancak sezon sonunda masaya yatıracak. Ekonomik imkânları İtalyan kulüplerine göre daha iyi olan Arsenal şimdilik bir adım önde görünüyor.  

MOLASI YOK

Sakatlıklarla başı belada olan Fenerbahçe’de Dusan Tadic performansıyla dikkat çekiyor. 35 yaşındaki Sırp yıldız, bu sezon 22 maçın 20’sinde görev yaparken, sekiz gol, dört asistlik skor katkısı sağladı. Bütün maçlara ilk on birde çıkan ve bin 715 dakikayla İsmail Kartal’ın en çok şans verdiği isim olan Tadic, millî takımın da değişmezi olduğu bu süreçte yoğun tempoya rağmen ne sakatlık ne de performans düşüklüğü yaşadı.

TAM BİRİ JOKER

Gerçek mevkii 10 numara olmasına rağmen Fenerbahçe’de hücum bekine dönüşen Ferdi Kadıoğlu, her iki bekte ve her iki kanatta da oynayabiliyor. Millî oyuncu, kabiliyeti, fizik gücü, hızı, direnci, istikrarı ve pozisyon bilgisiyle devler için biçilmiş kaftan.

EĞRİBAYAT: ASLA PES ETMEM

Livakovic’in arkasında görev bekleyen İrfan Can Eğribayat forma umudunu asla kaybetmediğini söyledi. Livakovic’in dünyanın en önemli kalecilerinden biri olduğunu dile getiren İrfan Can “Ancak bu, benim pes edeceğim anlamına gelmiyor. Formayı almak için çabalıyorum. Sıram geldiğinde de en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...