Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu Avrupa yolunda! Fenerbahçe'den rekor gelir

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu Avrupa yolunda! Fenerbahçe'den rekor gelir

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu'na İtalya Serie A ekibi Napoli, yakın ilgi gösteriyor. Geçen sezonun şampiyonu olan İtalyan devi, Türk yıldız için kesenin ağzını açtı.

Süper Lig'de yeni sezona fırtınalı bir giriş yapan Fenerbahçe, 9 lig maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

En yakın takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde yer alan Sarı-lacivertliler, lig tarihinin en iyi başlangıcına imza atarak rekor kırdı.

İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana süren şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de Türk yıldızların performansı da teknik ekibi sevindirdi.

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu Avrupa yolunda! Fenerbahçe'den rekor gelir

İTALYAN DEVİ FERDİ KADIOĞLU İÇİN DEVREDE

Daha önce Fenerbahçe'den Elif Elmas ve Kim Min Jae gibi isimleri transfer eden Napoli, bu kez Ferdi Kadıoğlu için nabız yokluyor.

Genç yıldızın oynadığı son Hatayspor maçını yakında takip eden İtalyan ekibinin gözlemcileri, olumlu rapor verdi.

Yaz transfer döneminde Ferdi'yi başka bir takıma kaptırmak istemeyen Napoli'nin Fenerbahçe ile resmi temaslara başlayacağı konuşuluyor.

Piyasa değeri 17 milyon euro olan Ferdi için en az 25 milyon euro gelir hedefleyen yönetimin, beklentilere uygun teklifin gelmesi durumunda satışına onay vereceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...