Fransa çıkarması! Beşiktaş iki yabancı stoperi için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fransa çıkarması! Beşiktaş iki yabancı stoperi için harekete geçti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Santos’un raporuna göre asbaşkan Hüseyin Yücel, Fransa’da Lyon’dan Lovren ve Lille forması giyen Umtiti için nabız yoklayacak. İki oyuncu da 30 yaş üstü...

MURAD TAMER'İN HABERİ - Fernando Santos pozitif başladı ancak gidişat hiç de öyle olmadı. Özellikle de Beşiktaş’ın Pendikspor karşısında aldığı farklı mağlubiyet (4-0) Portekizli teknik adam tarafından kabul görmedi. Kadro kalitesi konusunda sıkıntıları bulunan siyah beyazlılar devre arasında sezonu kurtarmaya yönelik adımlar harekete geçti. Santos’un raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetim Fransa pazarına yöneldi.

BONSERVİS YOK

Fransa’ya uçan asbaşkan Hüseyin Yücel’in hedefinde iki tecrübeli stoper bulunuyor. Onlar da Lille forması giyen Samuel Umtiti ile Lyon’da beklediği kadar süre alamayan ve forma giyeceği bir takıma sıcak bakan Dejan Lovren. Kulübüyle 2025’e kadar mukavelesi bulunan ve güncel piyasa değeri 2 milyon avro olan Lovren’in bonvervis bedeli ödenmeden alınması söz konusu. 30’luk Umtiti için de benzer durum var.

ONUR'A VİZE VERİLMEDİ

Geçen yıl Kayserispor’dan sıkıntılı ayrılan ve Beşiktaş’a kısa sürede uyum sağlayan Onur Bulut son maçlarda tribünlerin hedefindeydi. Fernando Santos, sahip çıktığı öğrencisinin ayrılığına da sıcak bakmadı. İtalya ve Almanya’dan iki kulübün durumunu sorduğu sağ kanat için Portekizli teknik adam “Takımda kalsın” raporu verdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...