Galatasaray transfer haberi | Okan Buruk'tan Icardi ve Uğurcan Çakır açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray transfer haberi | Okan Buruk'tan Icardi ve Uğurcan Çakır açıklaması

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer listesinde olduğu öne sürülen Uğurcan Çakır ve bonservisi alınmak istenen Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın da listede olduğu öne sürülmüştü.

Asist Analiz'e konuşan teknik direktör Okan Buruk, Muslera'nın yeterli olacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Muslera çok iyi bir sezon geçirdi. Ligin en az gol yiyen takımının kalecisi mantık olarak Muslera'yla devam etmek bizim için en doğrusu. Bir kaptan rolü var. Muslera bir efsane o yüzden efsanemizle yine 1. kaleci olarak devam edicez. 2. kaleci olarak düşüncelerimiz var. Türk kaleci bakıyoruz. Uğurcan ülkenin en iyi kalecilerinden biri. Trabzon'dan oyuncu almak zor. 2 tane 1 numaranın da ben bir takımda bulunmasını ben doğru bulmuyorum. Benim düşüncem Muslera’yla devam etmek.

Galatasaray transfer haberi | Okan Buruk'tan Icardi ve Uğurcan Çakır açıklaması

OKAN BURUK: BU SÜREÇ UZUN SÜRECEK

PSG'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak istediklerini belirten Okan Buruk, Arjantinli oyuncunun vereceği kararı değerlendirdi.

Suudi Arabistan'dan teklifler aldığı söylenen Icardi'nin transfer sürecinin uzayacağını aktaran Buruk, "İstanbul’da alıştığınız bir hayat aileniz çocuğunuz. Okulu, evi her şeyin bambaşka bir şekilde değişmesi zordur, düzen bozulacaktır. İkincisi taraftarın sahiplenmesi önemli faktör. Mutlu olduğu bir ortamı devam ettirmek bir seçim. Bir yanda para bir yanda kariyer burada ikisini de yaşayabilir. Şu anda net olumlu olumsuz bir şey yok bir süreç var bu süreç uzun sürecek. Biz ve kulüp ilgisini gösteriyor her şey için hazır olduğunu gösteriyor son karar Icardi’nin olacak." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...