Galatasaray'da çıldırtan yıldız için "skandaldır" dedi: Ocakta gitsin!
Galatasaray forması giyen Leroy Sane, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçın ardından en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Sonradan oyuna dahil olan Alman yıldız, performansı ve isteksiz görüntüsüyle tepki çekti.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın 4-1 mağlup olduğu Barcelona maçına yedek kulübesinde başlayan ve süre aldığı 32 dakika boyunca etkisiz bir görüntü çizen Leroy Sane ile ilgili eleştiriler devam ediyor.
"TRANSFERDEN ELİNİZİ ÇEKİN"
A Spor'da maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Levent Tüzemen, "Keşke basın toplantısında 'Sane neden bu halde?' diye sorulsaydı. Jürgen Klopp'un 44 kişilik Almanya Milli Takımı kadro planlamasında yok" şeklinde konuştu.
Osimhen, Yamal'ı kolundan tutup götürdü: Elinde telefon fotoğrafı bizzat çekti
30 yaşındaki futbolcunun maç öncesi ısınmada isteksiz olduğunu savunan Tüzemen, "Sane'nin oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında golü yok. 12 milyon euro alıyor! Sane'yi aldım diye takla atanlar, eser ortada ya! Demek ki yanlış yapmışsınız, o zaman transferden elinizi çekin! Sporting Lizbon maçında kaçırdığı gol kalitesini ve klasına yakışmadı. Bırakmış işi ya! Ne için aldınız bu adamı? Şampiyonlar Ligi'ne katkı yapsın diye almadınız mı?" dedi.
"BİR DE PRİM VERİYORSUNUZ"
Deneyimli oyuncuya her sezon ödenen 3 milyon euro sadakat primine tepki gösteren Tüzemen, "Sadakatli mi bu adam? Sadakat gösteriyor mu Galatasaray'a? Bir de prim veriyorsunuz! Sayın başkan, bir takım eleştirilerden alınıyorsunuz ama bu Leroy Sane skandaldır ya! Çağıracaksınız menajerini, ocakta gitsin diyeceksiniz!" ifadelerini kullandı.
