İsmail Kartal, son haftaların formsuz ismi Szymanski'yle görüşecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal, son haftaların formsuz ismi Szymanski'yle görüşecek

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Orta sahada Fred ile birlikte oynadığı 14 maçta 9 gol, 6 asistle yıldızlaşan Polonyalı, Brezilyalının olmadığı 10 maçta gol atamadı, sadece 3 asiste imza attı. Szymanski’ye psikolojik destek verilecek

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Rize’de geriye düştüğü maçta balçıktan âdeta altın çıkaran Fenerbahçe, şampiyonluk yarışına tutunurken, son haftalarda Sebastian Szymanski’deki düşüş dikkati çekmeye başladı. Attığı ve attırdığı gollerle ligin ilk yarısında takımı sırtlayan isimlerden birisi olan Polonyalı oyuncu son altı maçta skor ve asist katkısı yapamadı. Teknik direktör İsmail Kartal, ideal on birin değişmez ismi Szymanski’yi Rize’de ikinci yarıda soyunma odasında bırakırken Serdar Dursun’u oyuna alarak maçı döndürmeyi başardı. 

HERKESE İHTİYACIM VAR

Fenerbahçe’nin yolunu gözlediği Fred ile beraber oynadığı 14 maçta 9 gol, 6 asistlik katkı sunan Szymanski, Brezilyalının olmadığı 10 maçta ise gol atamadı, sadece 3 asist yaptı. Polonyalı yıldızın yerlerde gezen formu teknik direktör İsmail Kartal’ı da endişelendirmeye başladı. Szymanski ile bir görüşme yapacak olan Kartal, genç yıldıza psikolojik destek verecek. Şampiyonluk yolunda bütün oyunculara ihtiyacı olduğunu vurgulayacak olan başarılı hoca “İnişler çıkışlar olur. Sana güveniyorum” mesajı verecek. 

BOŞ GEÇTİĞİ SON ALTI MAÇ

Gaziantep FK 

Samsunspor 

Başakşehir 

Ankaragücü

Antalyaspor 

Alanyaspor

 

ŞİMDİ DE MİLAN

Her ne kadar son dönemde formu düşüşte olsa da Szymanski’yi takip eden takımlar arasına her gün bir yenisi ekleniyor. Todo Fichajes’e göre, Milan bu yaz kadrosunu güçlendirmek için seçenekler arıyor ve gözünü San Siro’da büyük sükse yapabilecek Sebastian Szymanski’den ayırmıyor. Polonyalıyı Real Sociedad, Napoli ve Bayer Leverkusen de yakından takip ediyor. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...