İspanya basını resmen duyurdu: Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor, ezeli rakibe transfer oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den 20 milyon euro karşılığında Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklardan dolayı 6 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlıklardan geri dönen milli yıldız aradığı forma şansını bir türlü bulamadı. Adı transfer listelerinde geçen Arda Güler için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Genç yetenek ezeli rakibe imza atıyor. İspanya basını resmen duyurdu. İşte gideceği yeni takım…

Arda Güler transferinde sıcak gelişme. Real Madrid formasıyla aradığı şansı bulamayan Güler’in gideceği yeni takım belli oldu. İspanya medyası son dakika olarak duyurdu. İspanya La Liga'da Real Madrid'in Sevilla'yı ağırladığı maç sırasında Sevilla Başkanı Del Nido'nun genç yeteneği istediği öne sürüldü. 

TÜRK TARAFTARLARINI HEYECANLANDIRAN GÖRÜŞME

İspanya La Liga’nın 26. haftasında Real Madrid sahasında Sevilla’yı konuk aldı. Kritik maçta eflatun-beyazlılar Luka Modric'in attığı golle rakibini 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı. Maçın ardından yaşanan görüşme ise herkesi heyecanlandırdı. 

İspanya basını resmen duyurdu: Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor, ezeli rakibe transfer oluyor - 1. Resim

ARDA GÜLER EZELİ RAKİBE İMZA ATIYOR 

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Karşılaşmayı Santiago Bernabeu'da takip eden Sevilla Başkanı Del Nido, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile yaptığı görüşmede milli yıldız Arda Güler’i kadrosuna katmak istediği ifade edildi.   

Endülüs ekibinin başkanı yaz transfer döneminde de Arda Güler'i transfer etmek istediklerini fakat Real Madrid'in devreye girmesiyle transferin imkansızlaştığını Florentino Perez'e söyledi.

İspanya basını resmen duyurdu: Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor, ezeli rakibe transfer oluyor - 2. Resim

Haberde Arda Güler'in daha fazla forma şansı bulabilmek için takımdan ayrılmak istemesi durumunda ise işlerin değişebileceği de hatırlatıldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...