Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ailesi İstanbul’u terk etti, efsane isim takımdan ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ailesi İstanbul’u terk etti, efsane isim takımdan ayrılıyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avrupa Ligi’ne üzücü şekilde veda eden Galatasaray’a peş peşe kötü haberler gelmeye devam ediyor. Son dönemde transfer ettiği isimlerden beklediği performansı göremeyen sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık haberi daha geldi. 13 yıldır Galatasaray’ın kalesini koruyan yıldız kalece Muslera sonunda veda ediyor. Ailesi İstanbul’u terk etti bile.

Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray’da üzen haberler peş peşe gelmekte. Takım olarak fizik kalitesi iyice düşen sarı-kırmızılı ekipte ayrılık rüzgarları başladı. Son dönemde adı sık sık transfer listelerinde anılan Fernando Muslera, 13 yıllık Galatasaray kariyerini sonlandırmak üzere. Ailesi İstanbul’u terk etti bile. Gözler yöneticilerden gelecek açıklamalara çevrildi. 

GALATASARAY TARAFTARINI YIKAN HABER! 13 YILLIK KARİYERİ SON BULUYOR 

Gazeteci Burhancan Terzi'nin haberine göre, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın ailesi İstanbul’dan ayrıldı. Çıkan iddialara göre Muslera'nın da sezon sonunda ailesinin yanına gitmesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ailesi İstanbul’u terk etti, efsane isim takımdan ayrılıyor - 1. Resim

EN ÇOK FORMA ŞANSI BULAN OYUNCU

Galatasaray taraftarının beklentisi ise Muslera ile sözleşme uzatılması. Çünkü deneyimli file bekçisi yaşına rağmen performansıyla gençlere adeta taş çıkartıyor. 

Galatasaray taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ailesi İstanbul’u terk etti, efsane isim takımdan ayrılıyor - 2. Resim

37 yaşındaki tecrübe abidesi, Galatasaray'a 2011 sezonunda geldi ve o günden bugüne toplamda 391 maça çıktı. Bu sayı onu Galatasaray'ın en çok forma giyen yabancı oyuncusu yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...