Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kara Kartal'a Solskjaer sonrası renk geldi! Taraftarın yüzü güldü

Kara Kartal'a Solskjaer sonrası renk geldi! Taraftarın yüzü güldü
Fotoğraf Başlığı Kara Kartal'a Solskjaer sonrasi renk geldi! Taraftarin yüzü güldü

Bu sezon büyük üzüntüler yaşayan Beşiktaş taraftarları Trabzonspor galibiyeti sonrası futbolcuları bağrına bastı. Karşılaşmanın ardından Gedson, "Çok değerli bir galibiyet. Daha iyi olacağız. Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaydet
a- | +A

SPOR SERVİSİ - Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmaya siyah beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Müsabaka öncesi yapılan bayrak şov büyük beğeni topladı. Trabzonspor taraftarının maça alınmaması sebebiyle misafir tribününü de Beşiktaşlı taraftarlar doldurdu. Bu sezon büyük üzüntüler yaşayan taraftarlar Ole Gunnar Solskjaer’in gelişi sonrası yüzler gülmeye başladı. Dünkü galibiyet sonrası Dolmabahçe’deki sevinç görülmeye değerdi.

Kara Kartal'a Solskjaer sonrası renk geldi! Taraftarın yüzü güldü - 1. Resim
Başlık ResmiKara Kartal'a Solskjaer sonrası renk geldi! Taraftarın yüzü güldü - 1. Resim

DAHA İYİ OLACAK

90 dakika sonrası büyük sevinç yaşayan taraftarlar üç puanı futbolcularla birlikte kutladı. Haftalar önce siyah beyazlı futbolcuları protesto eden tribünler bu defa karşılıklı zafer tezahüratları yaptı. Futbolculardan Gedson, “Çok değerli bir galibiyet. Daha iyi olacağız. Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz” sözlerini kullandı. Kaleci Mert Günok da, “Galibiyet sevindirdi. Taraftarımızı çok üzmüştük. Onları mutlu ettik” şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Şenol Güneş
HABER

Şenol Güneş'ten Beşiktaş maçı itirafı: "Skor bulmak beceri ister"

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.