Kara kartalın gövde gösterisi! Beşiktaş'ın yeni transferleri medyanın karşısında çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kara kartalın gövde gösterisi! Beşiktaş'ın yeni transferleri medyanın karşısında çıktı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş ara transferin son gününde kadroya dahil ettiği yeni isimlerle gövde gösterisi yaptı. Beşiktaş , yeni transfer ettiği Al-Musrati, Ernest Muçi, Jonas Svensson, Joe Worrall ve Yağız Karabulut ile sözleşme yeniledikleri Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar'ı medyanın karşısına çıkardı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş ara transferde aldığı Al-Musrati, Ernest Muçi, Jonas Svensson, Joe Worrall ve Yağız Karabulut ile sözleşme yeniledikleri Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için tören düzenledi. Başkanı Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın katılımıyla statta âdeta gövde gösterisi yapıldı.

BAŞKAN ARAT: BİRLİK OLMALIYIZ

Transferde çok eleştirildiklerini söyleyen Başkan Arat, “Camiamız zor günleri iyi bilir, kenetlenirsek bu günleri atlatırız. Rebic’in aşil tendonuna basılmasında, Muleka’nın ayağının kırılmasına yakın aldığı darbede, Semih’in suratına yumruk yemesinde birlik olmalıyız. Fernando Santos’a 80 kişilik transfer listesi verdik. Sadece Muçi ve Al Musrati’yi istedi, gerisini bize bıraktı. O iki oyuncu da bugün burada” dedi.

“LİBYA'NIN KARTALI"

Başkan’ın yeni transferlere şu sözleri söyledi: “Muçi, sen Beşiktaşlıların çok sevdiği ve güvendiği bir oyuncu olacaksın. Santos Hoca’m ve Samet Hoca’m seni çok istiyordu. Beşiktaş’a, evine hoş geldin. Boynundaki kartal dövmesi zaten bir işaretti”, “Libya’nın kartalı Al Musrati, Beşiktaş’a hoş geldin. Türkiye seni sevecek, Beşiktaş seni sevecek. Bir kaptansın, bir kaptanı transfer ettik. Yolun açık olsun Al-Musrati”,  “Hocamız Santos, ‘Ben isim değil, karakter istiyorum’ demiştir. Joe Worrall büyük teklifi reddederek karakterini gösterdi”, “Senin karakterine, tutkuna ve mücadelene güveniyoruz Svensson”...

Kara kartalın gövde gösterisi! Beşiktaş'ın yeni transferleri medyanın karşısında çıktı

ERNEST MUÇİ: "Heyecanım dorukta"

Beşiktaş’a geldiği için sadece kendisinin değil, ailesinin de çok mutlu olduğunu söyleyen Muçi, “Taraftarımızın önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Önümüzdeki maçta oynayıp, oynamayacağım hocamızın kararı” dedi.

AL MUSRATİ: "Her şeyimi vereceğim"

Siyah-beyazlılarda olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Al-Musrati, “Büyük bir geçmişi olan kulüpteyim. Beni buraya getiren herkese teşekkür ederim. Beşiktaş’a ve taraftarımıza her şeyimi vereceğimin sözünü veriyorum” dedi.

JOE WORRALL: "Lider olmaya çalışacağım"

Joe Worrall yaptığı konuşmada, “Burada çok iyi karşılandım. Elimden gelenin en iyisini vereceğim. Saha içerisinde lider olmaya çalışacağım. Her şeyim Beşiktaş’a uyuyor. Transferimi mutlu bir birlikteliğe benzetiyorum” diye konuştu.

JONAS SVENSSON: "Daha iyi olacağım"

Toplantıda Türkçe konuşan Norveçli sağ bek Jonas Svensson, “Bu camiada olduğum için çok mutluyum. İnşallah daha iyi olacağım. Geldiğim günden itibaren bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

SEMİH KILIÇSOY: Geleceği  düşünmüyorum

Transfer teklifleri ve bonservis bedeliyle ilgilenmediğini söyleyen Semih Kılıçsoy, “Bunları düşünmüyorum.  Şu anda düşündüğüm tek şey Beşiktaş formasını uzun yıllar boyunca giymek” ifadelerini kullandı.

YENİLER İDMANA ÇIKTI

Beşiktaş yarın Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından başladı. Siyah beyazlıların yeni transferleri de antrenmana katıldı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...