Kartal’da yeni sayfa! Beşiktaş son transferleriyle Kayseri deplasmanına çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kartal’da yeni sayfa! Beşiktaş son transferleriyle Kayseri deplasmanına çıkıyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni transferler Ernest Muci, Al Musrati ve Joe Worrall bu akşamki maçta kadroda olacak. Ghezzal ve Rashica ise kafilede yer almadı

MURAd TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş'ın bugün deplasmanda karşılaşacağı Mondihome Kayserispor maçı öncesi sakatlıklar bu defa çok can sıkmıyor.

Siyah beyazlılarda yine eksikler çok olsa da yeni transferlerin sahne alacağı bir sınav olduğu için Fernando Santos biraz rahat. İki gün önce yapılan imza şovla takıma katılan Joe Worrall, Ernest Muci ve Al Musrati, Kayseri deplasmanına götürüldü. Üç oyuncunun da zorlu mücadeleye ilk on birde çıkma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.  

SAKAT DOLU

Siyah beyazlılarda Aboubakar'ın sakatlığı devam ediyor. Ghezzal'ın yanı sıra Rashica, Svensson, Chamberlain, Amir, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl de sakatlar kervanında.

Masuaku ise Afrika Kupası'nda. Dolayısıyla Beşiktaş'ta yeni transferler imzaları kurumadan sahaya çıkacak. Öte yandna son idmanda ufak ağrıları bulunan Cenk Tosun'un durumunun ciddi olmadığı ve Kyserispor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi.  

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...