Kerem Aktürkoğlu: Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu: Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray-Antalyaspor maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu mücadelenin ardından "Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçta sarı-kırmızılı takımın iki golünü atan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

PERŞEMBE GÜNÜ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK

Mücadeleyi değerlendiren Kerem Aktürkoğlu "Perşembe gününden sonra mental ve fiziksel yorgunluk vardı. Hayal kırıklığı yaşadık. Bu maçlar zor oluyor, yol yorgunluğu... Maçlar üzerine geldi. Önemli olan galibiyetti. Antalyaspor da iyi mücadele etti ama kazanan biz olduk." dedi.

KENETLENDİKÇE BÜYÜYORUZ

Mauro Icardi sevinci ve golleri hakkında konuşan Kerem Aktürkoğlu "Hat-trick yapabilirdim, benim hatam. Kazanmamız önemliydi. Biz bir aileyiz. Kenetlendikçe daha da büyüyen bir aileyiz." ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz - 1. Resim

Kerem Aktürkoğlu ayrıca "Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermemeliyiz. Olanları görüyoruz. Sahada kalmaya odaklanıyoruz. Saha içinde herkese cevap veriyoruz. Sezon sonu inşallah hak eden şampiyon olacak. Kupayı kaldıran biz olacağız." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...