Kupadan elenen Fenerbahçe’ye eleştiriler artıyor! Hesaplar kabardı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kupadan elenen Fenerbahçe’ye eleştiriler artıyor! Hesaplar kabardı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Haftalardır iyi futbol oynayamayan sarı lacivertlilerde form düşüklüğü yaşayan yıldızlara tepki var. Ancak okların yoğunlaştığı isim teknik direktör İsmail Kartal.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe’de işler sarpa sarmaya başladı. Muhteşem bir sezon başlangıcı yapan sarı lacivertliler, Kadıköy’deki Konya zaferinden beri düşüşte. Fenerbahçe, 10 Ocak’ta 7-1 kazanılan sınavın ardından sonra 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Ancak skorlardan ziyade oyun sezon başının çok gerisinde kaldı. Fred’in yokluğunda büyük sıkıntı oluştururken, Szymanski, Tadic ve Dzeko başta olmak üzere birçok yıldızda  form düşüklüğü yaşandı. Taraftar gözünde endişenin ana kaynağı ise teknik direktör İsmail Kartal.

İNANÇLARI SARSILDI

Ankaragücü maçı sonrası oyuncularına sitem eden Kartal, “Mağlubiyeti anlarım ancak bu futbol kabul edilemez” çıkışında bulunurken, “Hatay maçında şampiyonluk için savaşan bir oyuncu grubu görmek istiyorum” uyarısında bulundu. Hoca, faturayı oyuncularına kesti ama taraftara göre sorumlu bizzat Kartal. Tecrübeli teknik adam her fırsatta şampiyonluğa olan inancını vurgulasa da camianın hocaya olan inancı sarsıldı. Özellikle Kartal’ın baskı altındaki hataları düşündürüyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...