Mauro Icardi'nin menajeriyle 3 kez görüşüldü! Galatasaray asıl bombayı henüz patlatmadı...

Düzenleyen:
Mauro Icardi'nin menajeriyle 3 kez görüşüldü! Galatasaray asıl bombayı henüz patlatmadı...

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile daha önce 3 kez görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Fransa basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli forvet Mauro Icardi için görüşmelere başladı.

Haberde yer alan bilgiye göre; Cristophe Galtier'in takım bulmasını söylediği 29 yaşındaki Arjantinli forvet için, Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig ekibi Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi.

Arjantinli'nin Icardi'nin Manchester United'a satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi.Eğer bu transfer gerçekleşecek olursa yine kiralama yoluyla tamamlanacak ve Paris ekibi oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını üstlenecek.

Fransız teknik adam Icardi ile ilgili son açıklamasında; "Kulüp, onun adına en iyi çözümü bulabilmek için Icardi'yle beraber çalışıyor. Bence en iyi şey kariyerini daha uygun bir yerde yeniden başlatması olacak." demişti.

ASLAN İÇİN BATİGOL SESLERİ

Alexis Sanchez transferinden istediğini alamayan Galatasaray, Icardi'nin United'ı tercih etme ihtimaline karşı da alternatifleriyle görüşmeyi sürdürüyor.

Aslan, Flamengo'da mutsuz olan ve yeniden Avrupa macerasına atılmak isteyen Brezilyalı yıldız Gabigol için bonservis görüşmelerine başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...