Mesut Özil'e lisans çıkartılmayacak! "Yüzyılın transferi" Fenerbahçe'de 1.5 sezon oynayabildi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mesut Özil'e lisans çıkartılmayacak! "Yüzyılın transferi" Fenerbahçe'de 1.5 sezon oynayabildi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe "Yüzyılın transferi Mesut Özil"den yarım sezon faydalanabildi... 33 yaşındaki futbolcunun dün kulüp binasında Ali Koç'la yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. "Sözleşmem bitene kadar Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum. Bu sezonki şampiyonluğa katkı sağlamak istiyorum" diyen Özil'e kulak asmayan Koç, "sözleşmeni fesh edelim" dedi. Yıldız isim de bu teklifi kabul etmeyince karar verildi; Mesut Özil'e lisans çıkartılmayacak!

Fenerbahçe "Yüzyılın transferi Mesut Özil"den 1.5 sezon faydalanabildi... 33 yaşındaki futbolcunun dün kulüp binasında Ali Koç'la yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. 

Mesut Özil görüşmede başkan Koç'a "Sözleşmem bitene kadar Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum. Bu sezonki şampiyonluğa katkı sağlamak istiyorum" dedi.

ÇOCUKLUK AŞKIM EDEBİYATI TUTMADI

Daha önce sosyal medya hesabından, "Fenerbahçe'de hedeflerimi gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım" açıklaması yapan tecrübeli futbolcu takıma geri dönebileceğini düşünüyordu ancak hiç ummadığı bir yanıt aldı.Her fırsatta "Çocukluk aşkım" edebiyatı yapan Mesut Özil'in 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Yılda 3.5 milyon euro net alacağı olan yıldız isim kontratı sonuna kadar sürdürmek istiyor.

Hatırlanacağı gibi Arsenal'de de benzer bir sorun yaşayan futbolcu oynamadığı halde Premier League'in en çok kazanan futbolcularından biri olmayı sürdürmüştü.

Ali Koç'un "Seni düşünmüyoruz Mesut. Fenerbahçe hepimizin çocukluk aşkı. İyi bir Fenerbahçeli olabilirsin ama planlarımızda yoksun. Seni uyarmıştım. Sözleşmeyi feshedelim" sözleri karşısında şoka uğrayan Mesut Özil, kontrattan çıkmak istemiyor.

Arsenal'e yaptığını "profesyonellik" gereği çocukluk aşkı Fenerbahçe'ye de yapmaya kararlı olan Mesut'un bu niyeti anlaşılınca lisans çıkartılmama kararı alındı...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...