ÖZET Arsenal - Tottenham Hotspur (2-2 Maç Sonucu) Kuzey Londra derbisinde kazanan çıkmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Arsenal - Tottenham Hotspur (2-2 Maç Sonucu) Kuzey Londra derbisinde kazanan çıkmadı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Premier League'de Manchester City 6'da 6 yaparken, Arsenal ile Tottenham 2-2 berabere kalarak zirveye 2 puan daha kaybetti. İngiliz futbolunda "Kuzey Londra Derbisi" olarak bilinen ezeli rekabette sahaya 4 maçlık galibiyet serisiyle gelen Tottenham, 2 kez geriye düştüğü maçta ezeli rakibiyle 2-2 berabere kalmayı başardı.

Premier Lig'in 6. haftasında Kuzey Londra derbisinde Arsenal evinde mücadele etiği Tottenham ile 2-2 berabere kaldı.

ARSENAL - TOTTENHAM (2-2) ÖZET İZLE

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1705965669152366707

Ezeli rakipler Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona ererken, ikinci yarıda da karşılıklı gollerle karşılaşma 2-2 sona erdi.

SON'DAN DERBİDE İKİ GOL

Arsenal'in gollerini 26. dakikada Cristian Romero kendi kalesine ve 54. dakikada da Bukayo Saka penaltıdan atarken, Tottenham'ın gollerini ise 42 ve 55. dakikalarda Son Heung-min kaydetti.

Bu sonucun ardından Arsenal ve Tottenham, ligdeki yenilmezliğini sürdürürken, iki takım da puanını 14'e çıkardı. Premier Lig'in 7. haftasında Arsenal, Bournemouth'a konuk olacak. Tottenham ise Liverpool'u ağırlayacak.

ÖZET Arsenal - Tottenham Hotspur (2-2 Maç Sonucu) Kuzey Londra derbisinde kazanan çıkmadı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...