ÖZET Genoa - AS Roma (4-1 Maç Sonucu) Serie A'da Jose Mourinho'nun suyu ısınıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Genoa - AS Roma (4-1 Maç Sonucu) Serie A'da Jose Mourinho'nun suyu ısınıyor!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Serie A'da sezona Şampiyonlar Ligi parolasıyla başlayan AS Roma, Genoa deplasmanında 4 yedi. Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takımı bu sezon 6 lig maçında 1 kez kazanabildi. Hafta sonu Torino deplasmanında son dakikalarda yediği golle puan kaybeden başkent ekibi hafta içi fikstüründe yara sarmak isterken fark yedi.

Genoa Serie A'ın 6. haftasında AS Roma'yı 4-1 mağlup etti.

GENOA - ROMA (4-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/GenoaCFC/status/1707496139379925219

Cenova'daki Luigi Ferraris Stadı'nda oynanan karşılaşmada, sezona istikrarsız giriş yapan iki takım; Genoa ile Roma kozlarını paylaştı.

Ev sahibi takım, ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında farka koşarak, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Genoa'ya galibiyeti getiren golleri; 5. dakikada Gudmundsson, 45. dakikada Retegui, 74. dakikada Thorsby ve 81. dakikada Messias atarken, konuk Roma'nın tek golü ise 22. dakikada Cristante'den geldi. Roma kadrosundaki milli oyuncu Zeki Çelik, yedek soyunduğu bu maçta görev almadı.

JOSE MOURİNHO KOVULABİLİR

Bu sonuçla, ligde şu ana kadar oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Roma, 3. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Sezona kötü bir başlangıç yaşan sarı-kırmızılı başkent ekibi, 6 haftada topladığı 5 puanla 16. sırada kaldı.

Genoa ise bu maçtan aldığı 3 puanla, puanını 7 yaptı ve 11. sıraya çıktı.

Serie A'da bugün oynanan diğer iki maçta ise Frosinone ile Fiorentina 1-1 berabere kalırken, Monza-Bologna müsabakası da 0-0 sonuçlandı.

https://twitter.com/SportsDigitale/status/1707496230014623774

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...