Real Madrid Arda Güler’in geleceğini belirledi! Sezon sonunda ayrılıyor iddiası, işte yeni takımı

Düzenleyen: / Kaynak: T24
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / T24

Fenerbahçe’den sezon başında İspanya devi Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, burada istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. Carlo Ancelotti tarafından toplamda 18 dakika boyunca sahada şans verilen milli yıldızın geleceği belli oldu. İspanya basını Arda Güler’in gideceği yeni takımları açıkladı.

Real Madrid’de bir türlü istediği performansı gösteremeyen Arda Güler için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Şu ana kadar eflatun-beyaz formayla 18 dakika boyunca şans bulan milli yıldızın geleceği belli oldu. 

ARDA GÜLER REAL MADRID’DEN AYRILIYOR 

OK Diario'da yer alan habere göre 18 yaşına giren genç oyuncunun, önümüzdeki sezon kiralanmayı kabul etmesi bekleniyor.

Real Madrid Arda Güler’in geleceğini belirledi! Sezon sonunda ayrılıyor iddiası, işte yeni takımı

İŞTE GİDECEĞİ YENİ TAKIMI

6 aylık bir sakatlık geçiren Güler, Carlo Ancelotti’den bir türlü forma şansı bulamadı. Haberde ise yıldız oyuncunun sahada yer alabilmek için Bayer Leverkusen ve Tottenham’a kiralanabileceği öne sürüldü. 

Real Madrid Arda Güler’in geleceğini belirledi! Sezon sonunda ayrılıyor iddiası, işte yeni takımı

Real Madrid’din önümüzdeki sezon Fransız yıldız Kylian Mbappe'i alabileceği gündemde. Bu durumda ise Arda Güler’in forma şansı bulması iyice zorlaşacak. Bundan dolayı milli futbolcunun kiralanmaya sıcak baktığı belirtildi. 

Arandina maçında forma giydikten sonra 8 dakika Atletico Madrid karşısında Süper Kupa'da forma giyen milli futbolcu en son Las Palmas karşısında 10 dakika sahada kalmıştı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: T24
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
05511 Şubat 2024 00:19

Yesusun elini öptür ve sonra Ancelotti

Sonraki Haber Yükleniyor...