Carlo Ancelotti’den Arda Güler itirafı! Köşeye çekti tek tek anlattı, o hatayı yapmamalıydım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer olan Arda Güler, bir türlü aradığı forma şansını bulamadı. İspanya’ya gittiğinden beri sakatlıklardan başı kurtulmayan Güler, aradığı forma şansını bir türlü bulamadı. En son olarak sahaya formasını atarak tepki gösteren Arda Güler ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama geldi. Real Madrid’de kriz büyüyor. Carlo Ancelotti’den Arda Güler itirafı! Köşeye çekti tek tek anlattı. O hatayı asla yapmamalıydım.

Arda Güler ile ilgili flaş gelişmeler gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır sakatlıklarla boğuşan milli yıldız ile ilgili İspanya basınında haberler dolaşmaya devam ediyor. Santiago Bernabeu'da ilk maçına çıkma hayalini bir türlü gerçekleştiremeyen Arda Güler, İtalyan teknik direktörler Carlo Ancelotti’den flaş bir itiraf geldi. 

Carlo Ancelotti’den Arda Güler itirafı! Köşeye çekti tek tek anlattı, o hatayı yapmamalıydım

REAL MADRİD’E ARDA GÜLER KRİZİ 

Deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’i neden oyuna almadığını sonunda açıkladı. Madrid derbisinde forma şansı bulamayan Güler’in yine yüzü gülmedi. Karşılaşmada beraberlik alınırken iki takımda 1 puan alarak evlerine geri döndü. 

Carlo Ancelotti’den Arda Güler itirafı! Köşeye çekti tek tek anlattı, o hatayı yapmamalıydım

İTALYAN HOCA TEK TEK ANLATTI 

Carlo Ancelotti sabah antrenmanında Arda Güler'e açıklama yapmak zorunda kaldı. Carlo Ancelotti Arda Güler’i neden oyuna almadığını şu şekilde açıkladı:

"Modric ve Ceballos gibi orta saha oyuncularını oyuna alarak daha fazla topa sahip olmak ve Joselu'yu ileride bırakmayı planladım ama bu kararım düşündüğüm kadar iyi gitmedi"

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...