Fatih Terim ezeli rakibini paramparça etti! Yunanistan’da istifa krizi patladı, mağlubiyetin ardından kovuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fatih Terim Yunanistan’da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Panathinaikos’un başına geçtiğinden bu yana sadece bir kere yenilgi yüzü gören Terim, ligde ezeli rakibi Olympiakos'u 2-0 mağlup etti. Alınan galibiyet sonrası istifalar peş peşe geldi. Yunanistan’da istifa krizi. Deneyimli hoca takımın başından ayrıldı. İşte ayrıntılar haberimizde…

Yunanistan’a giden Fatih Terim burada da klaslığını konuşturmaya devam ediyor. Panathinaikos’un şampiyonluk açlığına son vermek isteyen Terim, son olarak derbisinde Olympiakos'u 2-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını zora sokmuştu. Alınan bu mağlubiyet sonrası Olympiakos cephesi karıştı ve Carlos Carvalhal'ın görevine son verildi. 

FATİH TERİM YUNANİSTAN’I KARIŞTIRDI! İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Fatih Terim ile büyük bir çıkış yakalayan Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos’u 2-0 mağlup etti. Terim’in takımı ezeli rakibini sahada yok ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Olympiakos’un teknik direktörü Carlos Carvalhal kovuldu. 

Fatih Terim ezeli rakibini paramparça etti! Yunanistan’da istifa krizi patladı, mağlubiyetin ardından kovuldu

KİMSE KARŞISINDA DURAMIYOR 

Derbinin ardından yaşana bu istifa krizinin Fatih Terim’den kaynaklı olduğu belirtildi. Yunan basını, Terim'in takımına kazandırdığı üstün oyun anlayışını ve Panathinaikos'un artan şampiyonluk şansını övgüyle anıyor.

Fatih Terim ezeli rakibini paramparça etti! Yunanistan’da istifa krizi patladı, mağlubiyetin ardından kovuldu

Fatih Terim'in stratejik zekası ve futbol bilgisi, Panathinaikos'u Yunanistan futbolunun zirvesine taşıma yolunda büyük bir avantaj sağlıyor. Olympiakos karşısında alınan galibiyet, Terim'in takım üzerindeki olumlu etkisinin somut bir kanıtı olarak görülüyor. Olympiakos cephesinde yaşanan teknik direktör değişikliği ise, Terim'in rakipler üzerinde oluşturduğu baskının bir yansıması olarak yorumlanıyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...