Ezeli rakibine transfer oluyordu! 35 yaşındaki Caner Erkin transferi sonunda bitti, resmen duyurdular

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ezeli rakibine transfer oluyordu! 35 yaşındaki Caner Erkin transferi sonunda bitti, resmen duyurdular

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’den sonra birçok Süper Lig ekibinde oynayan ancak isteneli vermeyen Caner Erkin, Eyüpspor ile büyük bir çıkış yakaladı. Özellikle Arda Turan’ın desteği ile performansının üstüne koyan Erkin’in ezeli rakibi Galatasaray’a transfer olacağı öne sürülüyor. Beklenen açıklama sonunda geldi. Caner Erkin transferi sonunda bitti. İşte detaylar haberimizde…

Caner Erkin transferinde sürpriz gelişme. Adı uzun zamandır Galatasaray ile anılan 35 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. Eyüpspor’dan resmi açıklama geldi. Yapılan duyuruda, Caner Erkin’in takımda tutulacağı ifade edildi. 

KULÜPTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Eyüpspor'da göstermiş olduğu performansa göz dolduran Caner Erkin için yeni bir açıklama yapıldı. . İstanbul temsilcisinin yöneticisinden adı transferde Galatasaray ile gündeme gelen Caner Erkin hakkında flaş bir açıklama geldi. 

Eyüpspor ile kendini yeniden bulan Caner Erkin için Galatasaray’a transfer olacağı öne sürülmüştü. Görüşmeler devam ederken Eyüpspor cephesinden net açıklama geldi. 

Ezeli rakibine transfer oluyordu! 35 yaşındaki Caner Erkin transferi sonunda bitti, resmen duyurdular

CANER ERKİN TRANSFERİNDE SON NOKTA KONULDU 

Ertem Şener'in Youtube kanalına konuşan Eyüpspor yöneticisi, tecrübeli sol bekin takıma ağabeylik yaptığını belirterek, "Caner, bizimle kalacak. Galatasaray'a satmayacağız. Bizimle şampiyonluk yaşamadan bir yere bırakmayacağız.” dedi ve son noktayı koydu. 

Bu sezon Eyüpspor formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıkan Caner Erkin, bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1559 dakika sahada kalan 35 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncusu, 5 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...