Galatasaray’da yaprak dökümü, Okan Buruk onayı verdi! Burak Yılmaz milli yıldızı aldı götürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıyasıya mücadele eden Galatasaray’da ayrılık haberleri peş peşe gelmekte. Daha önce sarı-kırmızılılarda Kazımcan Karataş'ın MKE Ankaragücü'ne gönderilmesinin ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Burak Yılmaz milli yıldızı aldı götürdü. İşte son dakika Galatasaray transfer haberinin detayları…

Galatasaray’da transferin bitimine saatler kala sıcak dakikalar yaşanmakta. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekipte ayrılık haberleri peşe peşe gelmekte. Alınan kulis bilgilerine göre, Halil Dervişoğlu ile de yollar ayrılıyor.

OKAN BURUK 2 OYUNU SİLDİ! TAKIMDAN GÖNDERİLDİ 

Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, 2 oyuncuyu gözden çıkardı. Derrick Köhn’ü transfer ederek sol bek pozisyonu güçlendiren Galatasaray’da performansı hayal kırıklığı neden olan Kazımcan Karataş ile forvet rotasyonunda kendine yer bulamayan Halil Dervişoğlu kiralık olarak gönderiliyor. 

Galatasaray’da yaprak dökümü, Okan Buruk onayı verdi! Burak Yılmaz milli yıldızı aldı götürdü

BURAK YILMAZ YILDIZ OYUNCUYU ALDI GÖTÜRÜYOR 

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın milli yıldız için harekete geçtiği belirtildi. 21 yaşındaki Kazımcan’ın sezon sonuna kadar MKE Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giymesi için anlaşma sağlandı.

Galatasaray’da yaprak dökümü, Okan Buruk onayı verdi! Burak Yılmaz milli yıldızı aldı götürdü

Halil Dervişoğlu’nun Kayserispor’a kiralanması için ise görüşmelerde son aşamaya gelindi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...