Sebastien Haller'de tümör saptandı! Borussia Dortmund kampında şok etkisi...

Düzenleyen:
Sebastien Haller'de tümör saptandı! Borussia Dortmund kampında şok etkisi...

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un yeni transferi Sebastien Haller'de testis tümörü saptandı. Kulüpten yapılan açıklamada, sezon öncesi İsviçre'de kampta bulunan futbolcunun antrenman sırasında kendini kötü hissetmesi üzerine kapsamlı bir sağlık kontrolüne alındığı ve tarama sırasında testis tümörü saptandığı belirtildi.

Kamptan ayrılarak Dortmund'a dönen Fildişi Sahilli 28 yaşındaki santrforda görülen tümörün daha detaylı analiz edileceği ve tedaviye başlanacağı belirtildi.

Ajax'a 31 milyon avro bonservis bedeli ödenerek bu ay başlarında kadroya katılan Haller, geçen sezon Hollanda temsilcisinde ligde 21 golle krallık yarışını zirvede tamamlarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta 11 kez ağları sarsmıştı.

Fransa doğumlu santrfor A Milli Takım tercihini Fildi Sahili'nden yana kullanmıştı... 2019 yazında Eintracht Frankfurt'tan West Ham United'a 50 milyon euro bonservisle transfer olan Haller, İngiliz ekibinin tarihindeki en pahalı transfer olmuştu.Premier League macerası umduğu gibi gitmeyen Haller, Erling Haaland'ın yerine bu yaz Dortmund'a transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...