Sergen taraftara sitem etti: Ben oynamıyorum sahada

Düzenleyen:
Sergen taraftara sitem etti: Ben oynamıyorum sahada

SPOR Haberleri

Giresunspor Beşiktaş maçında, takımın ağır yenilgisi üzerine taraftarın, "Sergen takımı ayağa kaldır" tezahüratlarına Yalçın'dan beklenmedik bir tepki geldi.

Beşiktaş'ın kendi sahasında ağırladığı Giresunspor'a karşı gösterdiği kötü performans ve ağır mağlubiyet, taraftarın tepkisini topladı. Tiribünlerden Yalçın'a, "Sergen takımı ayağa kaldır" şeklinde gelen tezahüratlara teknik adamdan, şoke eden bir tepki geldi. Sergen Yalçın taraftara, "Sahada ben oynamıyorum" diyerek sitem etti

"OYUNCULARIN DAHA FAZLASINI YAPMASI GEREKİYOR"
Beşiktaş taraftarı, Giresunspor'a 4-0 kaybedilen maçın ardından tribünleri terk etmeyerek teknik direktör Sergen Yalçın'a tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan deneyimli hoca taraftara cevap verdi. Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, "Beşiktaş büyük camiadır, altından kalkar. Taraftar takımı ayağa kaldır diyor ama ben oynamıyorum sahada. Oyuncuların daha fazlasını yapması gerekiyor. Takım ancak böyle ayağa kalkar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...