Son dakika Fenerbahçe haberi: Gustavo Henrique'nin tapusu alınıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Fenerbahçe haberi: Gustavo Henrique'nin tapusu alınıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un sezon başında özellikle istediği Brezilyalı stoper Gustavo Henrique'nin 1.4 milyon euroluk zorunlu stın almaya opsiyonunu kullanıyor. Sarı-Lacivertliler sezon başında Gustavo Henrique için Flamengo ile 3 yıllık anlaşma sağlamış ancak oyuncunun sağlık tetkiklerinde diz komplikasyonları tespit edilince Brezilyalı stoper kiralanmıştı.

Fenerbahçe sezon başında Brezilya'nın Flamengo takımından 1 yıllığına kiraladığı Gustavo Henrique'nin tapusunu alıyor. Brezilya basını, Fenerbahçe'nin Gustavo Henrique'nin 1.4 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuu mayıs ayı içinde kullanacağını yazdı.

Gustavo Henrique henüz sezonun ilk haftası 3-3'lük Ümraniyespor maçında karşı kötü bir performans sergilemiş ve taraftarların protestolarına maruz kalmıştı. 30 yaşındaki stoper bu sezon Süper Lig'de 16 maçta forma giyebildi.

TOPLAM MALİYETİ 2.8 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Flamengo'ya 1.4 milyon Euro daha ödeyeceği kaydedildi. Böylece Gustavo Henrique'nin Sarı-Lacivertlilere toplam maliyeti 2.8 milyon Euro olacak.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 23 maça çıkan Gustavo Henrique 3 gol, 2 asistlik katkı verdi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1661042274870984704

Son dakika Fenerbahçe haberi: Gustavo Henrique'nin tapusu alınıyor

Sivasspor hazırlıkları tamamlandı.

FENERBAHÇE KAMPA GİRDİ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde DG Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Çabukluk çalışmalarıyla süren idman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...