Son dakika haberleri: Christoph Daum yoğun bakıma kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika haberleri: Christoph Daum yoğun bakıma kaldırıldı

SPOR Haberleri

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de teknik direktörlük yapan Christoph Daum, ABD'de yoğun bakıma kaldırıldı. Alman basını, akciğer kanseri nedeniyle tedavi amaçlı ABD'nin New York şehrinde bulunan 69 yaşındaki Alman teknik direktör Christoph Daum'un yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu.

Türk futbolunun yakın dönemine damga vuran teknik direktörlerden Christoph Daum, kanser tedavisi görüyor.

Alman televizyon kanalı RTL'de yer alan haberde, 69 yaşındaki Daum'un New York'ta bir hastanede kontrol altında tutulduğu bilgisi paylaşıldı.

Haberde RTL'in röportaj yapmak için Daum ile temasa geçtiği ancak kendisinden "hastanede kontrol altında tutulduğu için ne zaman döneceğinin belli olmadığı" bilgisi aldıkları belirtildi.

Haberde ayrıca 69 yaşındaki ünlü teknik adamın aylardır kanserle mücadele ettiği bilgisi paylaşıldı.

SÜPER LİG'İN BAŞARILI HOCASI

Türkiye’de 1994-95 sezonunda Beşiktaş'ı, 2003-04 ve 2004-05 sezonunda da Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Alman teknik direktör, geçtiğimiz ekim ayında kansere yakalandığını açıklamıştı.

Kemoterapinin etkisiyle zayıflayan Alman çalıştırıcı, gördüğü tedavinin olumlu gittiğini ve doğru yolda olduğunu söylemiş hatta Fenerbahçe'ye ziyarette bulunmuştu.

Daum, bir Alman televizyon kanalına şunları söylemişti: "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim."

"BEN BİR SAVAŞÇIYIM"

"Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim."

Son dakika haberleri: Christoph Daum yoğun bakıma kaldırıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...